Johanna Raunio avautuu velkataakastaan.

Rajussa ulosottohelvetissä kamppaileva Salkkarit-tähti avautuu velkataakastaan: ”Olen saanut paskaa päälleni!”

05.11.2019 06:36

Viime viikolla paljastui, että Salatut elämät -sarjasta tuttulla näyttelijä Johanna Rauniolla, 64, on niskassaan raju velkataakka.

Päijät-Hämeen käräjäoikeudesta selviää, että maaliskuussa verottaja haki Johannan Cinema Style -toiminimeä konkurssiin. Hakemus peruttiin, mutta syyskuun alussa yritys hakeutui yrityssaneeraukseen.

Ulosottoviraston papereista selviää, että Johannan talousasiat ovat pahasti retuperällä. Ex-missin kahdeksansivuinen rekisteri kertoo yli 200 000 euron henkilökohtaisista veloista.

Johanna näytteli Salatut elämät -sarjassa vuosina 2005–2009.
Johanna näytteli Salatut elämät -sarjassa vuosina 2005–2009.

 

Lue lisää: Ex-missi Johanna Raunion raju velkahelvetti: Jätti verot maksamatta – firma yrityssaneeraukseen!

Seiska tavoitti Johanna Raunion kommentoimaan taloudellista tilannettaan.

– En keskustele näistä asioista. Kaikki on kunnossa, ja olen ihan jees, Johanna tuumasi.

Yritystänne haettiin konkurssiin, ja se on nyt velkasaneerauksessa?

– Joo, mutta tämä yritys ei liity mitenkään kiinteistöalaan. Sillä firmalla tehtiin kaikennäköistä silloin, ja ne ovat vanhempia juttuja. Olen saanut paskaa päälleni ihan turhan takia, ja olen kokenut mielestäni suurta vääryyttä.

Johanna on niittänyt viime vuosina mainetta kiinteistökuningattarena. Hän painottaa, etteivät ulosotossa olevat velat ole syntyneet kiinteistöalalta.
Johanna on niittänyt viime vuosina mainetta kiinteistökuningattarena. Hän painottaa, etteivät ulosotossa olevat velat ole syntyneet kiinteistöalalta.

 

Lue myös: Avoliitto 11 vuotta nuoremman miehen kanssa! Näin hulppeasti ulosottohelvetissä rypevä Johanna Raunio asuu – kuva!

Teillä on ulosotossa yli 200 000 euroa velkaa?

– Sen firman takia juuri. Olin varajäsen, se oli yksi nimmari ja se oli siinä. Olen saanut ne maksettavakseni, ja näin ikävästi ihmiselle voi tapahtua. En halua enempää selittää, tässä on ollut tarpeeksi huolta.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Allerin arkisto ja MTV

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!