fbq
Uutiset
23.10.2019 15:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen
Ina Mikkola saa kritiikkiä ulkonäöstä.
Rajua kritiikkiä ulkonäöstä! Toimittajakaunotar Ina Mikkola: ”Toivon, että ihmiset kiinnittävät päässäni olevan rusetin sijaan huomion ohjelmieni sisältöön!”
Uutiset
23.10.2019 15:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen

Näyttävästi pukeutuva Ina <3 Suomi -ohjelmaa luotsaava toimittaja Ina Mikkola, 29, on tottunut herättämään katsojissa vahvoja tunteita. Moni ihailee, mutta myös vihaajia löytyy.

– Tiedostan sen. Monen mielestä olen ärsyttävä persepää. Suurin osa minulle tulevasta palautteesta on positiivista, kun taas negatiiviset kommentit tulevat keskustelupalstojen kautta. Ei tässä maailmassa ole varmaankaan yhtään ihmistä, josta kaikki tykkäisivät.

– En ole myöskään ulkonäöltä sellainen, miltä toimittajan kuvitellaan olevan. Nuori nainen on monille hyvin provosoiva elementti.

Ina mikkola

Lue myös: Venla-palkittu kohutoimittaja Ina Mikkola tarttuu jälleen tabuihin: ”Huumeidenkäyttöä näkee runsaasti yöelämässä!”

Ina ottaa mielellään vastaan kritiikkiä työstään, mutta usein palaute kohdistuu ulkonäköön.

– Toivon, että ihmiset kiinnittävät päässäni olevan rusetin sijaan huomion ohjelmieni sisältöön, Ina täräyttää ja jatkaa:

– Totta kai ilkeät kommentit ulkonäöstä tuntuvat loukkaavilta, mutta en ota niitä kuitenkaan itseeni. Ymmärrän, että tärkeintä elämässä ovat ympärilläni olevat ihmiset, jotka hyväksyvät ja rakastavat minua. Tiedän kumppanini ja läheisten työkavereideni arvostavan minua, millään muulla ei ole väliä.

Lue myös: Porno-ohjelmasta tuttu Ina Mikkola tunnustautuu vegaaniksi: ”Paras vaihtoehto sekä minulle että maailmalle!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »