Uutiset

Raju välirikko! Eronneet Valtteri ja Emilia Bottas viettävät yöt eri osoitteissa – formulakuski vei tavaransa pois erokodista!

01.12.2019 07:03

Mercedeksen F1-kuljettajan Valtteri Bottaksen, 30, ja Emilia-vaimon, 27, lähipiiristä vahvistetaan Seiskalle, että rakastavaiset ovat eronneet riitaisissa merkeissä.

– Tilanne ja totuus on se, että Valtteri jätti Emilian varsin tylysti. Valtteri ei ole kertonut syytä päätökselleen, mikä on lisännyt Emilian tuskaa. Valtteri ja Emilia ovat juuri nyt erittäin huonoissa väleissä, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Sokkiero! Valtteri Bottas jätti Emilia-vaimonsa!

Yöt eri osoitteissa

Kun Valtteri palasi viime viikolla Brasilian osakilpailun jälkeen Suomeen, selvisi, etteivät hän ja Emilia nuku enää öitään yhdessä. Emilia bongattiin avioparin yhteiseltä asunnolta Helsingin Kruununhaasta, kun taas Valtteri vetäytyi yksin reilun sadan kilometrin päähän Nastolassa sijaitsevalle vapaa-ajankodilleen.

Lue myös: Rikkoiko uusi imago unelmaliiton?! Eronneiden Valtteri ja Emilia Bottaksen rakkaus roihahti televisiossa!

Valtteri vietti viime viikolla yksinään mökillään hiljaiseloa satunnaisia maastopyöräilylenkkejä lukuun ottamatta. Välillä formulatähti kävi huristelemassa Mercedes-Benz AMG GT S -urheiluautollaan Nastolan kylillä.

Lue myös: Ero! Valtteri Bottaksen ja Emilian suhde alkoi tv-ohjelman kuvauksista - katso videokooste pariskunnan vaiheista!

Torstaina tarkkasilmäinen Seiskan lukija havaitsi, että Valtteri saapui parin Kruununhaan-asunnolle ison pakettiauton kanssa. Paikalle kiiruhtanut paparazzi havaitsi, että Valtterilla oli mukanaan Rauno-isänsä.

Pian selvisi, että Valtteri oli tullut hakemaan tavaroitaan Emilian luota.

Katso kuvat Valtterin muutosta ja lue lisää pariskunnan erosta tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Haluatko nähdä lisää vauhdikkaita paparazzi-kuvia? Ota Seiskan paparazzi @panuhorkko seurantaan Instassa!

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!