Gladiaattorit-tähti Aresh Amirkhani kiistää rikoksen.

Raiskauksesta syytetty Gladiaattorit-tähti Aresh Amirkhani kiistää rikoksen: ”Ei minun tarvitse raiskata ketään – totuus tulee esille oikeudessa!”

24.12.2017 09:04

Gladiaattorit-tv-sarjasta tuttua Aresh Amirkhania vastaan nostettua raiskaussyytettä käsitellään Pirkanmaan käräjäoikeudessa helmikuun alussa.

Seiska tavoitti Nelosen taistelurealityssä kolmanneksi sijoittuneen Areshin, joka kiistää jyrkästi syyllistyneensä rikokseen.

Lue myös: Gladiaattorit-tähti Aresh Amirkhania syytetään raiskauksesta – oikeuteen helmikuussa: ”Tämä on suurin kokemani vääryys!”

– Ei minun tarvitse raiskata ketään saadakseni seksiä. Se on maailman oksettavin ajatus. En ikimaailmassa pystyisi harrastamaan seksiä ilman molemminpuolista intohimoa.

”Minulla on todisteita”

Aresh kertoo, ettei hän ole missään vaiheessa ollut kiinniotettuna tapauksen vuoksi. Hän suhtautuu luottavaisin mielin tulevaan oikeudenkäyntiin.

– On varma, että totuus tulee esille. Minulla on valtava määrä todisteita. Tämän kaltaisia juttuja käsittelevät ammattilaisetkin ovat ihmetelleet, millä perusteilla syyttäjä on vienyt tämän eteenpäin syyteharkinnasta, hän sanoo.

Areshin mukaan häntä vastaan nostettu syyte on täysin perätön, ja sen taustalla on kosto. Tapahtuman yksityiskohdista ei rikossyytteen arkaluontoisuuden takia kuitenkaan voi kertoa.

Stressiä ja ahdistusta

Aresh kertoo, että syyte aiheuttanut hänelle "valtavasti stressiä ja ahdistusta".

– Gladiaattorit-ohjelmastakaan en pystynyt nauttimaan, koska asia pyöri mielessäni. Maineeni ja kunniani on tuhottu, hän harmittelee.

– Onneksi en ole ollut tämän kanssa yksin, ja olen voinut jutella asiasta esimerkiksi pikkuveljeni kanssa asiasta.
Areshin pikkuveli on UFC-tähti Makwan Amirkhani.

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!