Uutiset
Katso kuvat!

Räikeä kuvanmuokkaus! Sami Kurosen kuuma exä Mirkka Torikka poseeraa mökillä muodokkaana bikineissä - huomaatko, mikä otoksissa on feikkiä?

30.06.2020 20:02

Journalistikaunotar Mirkka Torikka lähti äskettäin yksin mökkeilemään, mutta se ei estänyt häntä nappaamasta itsestään näyttäviä bikinikuvia järvimaisemista.

- Kävin yksin mökillä pitkästä aikaa. Oli kyllä niin ihanaa, ex-jääkiekkoilija Jari Jääskeläisen kanssa naimisissa oleva Mirkka kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään.

Tuoreessa kuvasarjassa Mirkka seisoo rantavedessä niin syvällä, että uima-asun alaosa on jo ehtinyt kostua. 

Lue lisää: Sami Kurosen ex-puoliso Mirkka Torikka rakkauslomalla jääkiekkoilijarakkaansa kanssa - keimailee string-uikkareissa, katso!

Yläosattomissa?

Hän kertoo viettäneensä mökillä aika perinteisesti rentoutuen, mutta välillä hänellä oli myös moderneja ajanviettotapoja.

- Istuin laiturilla auringon laskuun, söin sushia ja kuuntelin tuntitolkulla äänikirjaa. Aina välillä pulahdin uimaan ja otin itselaukaisimella kuvia, hän selventää. 

- Välillä kävi kyllä mielessä, että mahtoi näyttää hullulta tämä mun touhu, jos joku olisi seurannut, hän pohtii.

Yhdessä kuvassa hän näyttää olevan ilman uima-asun yläosaa. 

- Ketään ei näkynyt missään ja olin niin omassa kuplassani ja onnessani, että sama se, vaikka olisikin, Mirkka julistaa.

Täysin luonnollisia Mirkan tuoreet kuvat eivät kuitenkaan ole, sillä otoksista erottuu räikeä kuvanmuokkaus. Mirkka on muokannut kuvien maisemaan sydämen muotoisen pilven. 

Mirkka itsekin kertoo varsin rehdisti kuvatekstin hashtageissa, että pilvi on kuvanmuokkauspalvelun käsialaa.

KATSO KUVAT ALTA!

Syytti Sami Kurosta pettämisestä!

Mirkka tulistui alkuvuodesta kovasti exänsä Sami Kurosen juontamasta Temptation Island Suomi -sarjasta, ja hän haukkui ohjelman tyystin. 

Lue lisää: Kipakka avautuminen! Sami Kurosen ex-puoliso Mirkka Torikka haukkui Temptation Island Suomi-sarjan!  

- Ohjelma on heikompien hyväksikäyttämistä. Tempparit markkinoi häpeilemättä pettämistä, manipulaatiota, seksismiä, typeryyttä ja kaikenlaista masentavaa kuonaa, maskeeraajana sarjassa toiminut Mirkka latasi Facebookissa.

Mirkka avautui keväällä Seiskalle myös siitä, kuinka hänen ja Samin suhde aikanaan sai alkunsa. Mirkan mukaan Sami petti silloista puolisoaan Mirkan kanssa.

Lue lisää: ”Sami Kuronen petti vaimoaan kanssani” – ex-rakas Mirkka Torikalta sokkipaljastus suosikkijuontajan naisseikkailuista!

Samin kanssa Mirkka oli yhdessä neljä vuotta ja he erosivat toukokuussa 2017. Mirkka paljasti Seiskalle, että suhde päättyi siihen, kun Sami petti häntä entisen Miss Suomen kanssa. 

Kyseinen missi ei ollut Michaela Söderholm, jonka kanssa Sami seurusteli hiljattain.

Lue lisää: Sami Kurosen sekava suhdesoppa sakenee: Petti ex-rakastaan Miss Suomen kanssa! 

Mirkka meni naimisiin ex-kiekkoilija Jari Jääskeläisen kanssa viime vuoden marraskuussa. 

 

20161031, Helsinki.  Luokkakokous 2 -elokuvan ensi-ilta Helsingin Tennispalatsissa.  Kuvassa juontaja Sami Kuronen ja kumppani Mirkka Torikka.  Timo Korhonen / Seiska
Juontaja Sami Kuronen ja Mirkka Torikka suomalaisen Luokkakokous 2 -elokuvan ensi-illassa vuonna 2016.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!