Rähisi, raudoitettiin ja poliisi vei! Levillä sekoillut Jere Karalahti huuhtoi syntinsä yllättävässä paikassa - silminnäkijä ihmettelee Seiskalle: "Siellä hän löhösi"

Uutiset | 01.02.2020 07:03

Torstaina ilmestynyt Seiska avaa laajasti ex-kiekkoilija Jere Karalahden lapasesta lähtenyttä Lapin-reissua. Jo aktiiviurallaan kohukiekkoilijan maineessa ollut Karalahti, 44, rähisi Levillä viime viikolla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Silminnäkijöiden mukaan Leijona-legendalla olisi ollut kova hinku paikalliseen Ihku-yökerhoon - varsin huonolla menestyksellä.

Seiska on saanut haltuunsa kuvamateriaalia, jossa järjestysmiehet jututtavat äreän näköistä Jereä ravintolajonon sivustalla. Lisäksi paikan päällä kuvattu ja Seiskalle tomitettu video paljastaa, kuinka samaiset portsarit vääntävät tumman hahmon kanssa maassa.

Lue myös: Ex-kiekkotähti Jere Karalahti rähisi Levillä: Pantiin rautoihin! Kuvat Seiskassa!

Seiskan silminnäkijöiden mukaan portsareiden painikaveri oli juurikin Jere Karalahti. Tapahtumaketjua seurannut todistaja myös kertoo Jeren joutuneen rautoihin ja että lopulta poliisi korjasi ärrimurri-Jeren talteen.

Lue myös: Rikosilmoitus tehty! Jere Karalahden viikonloppu lähti täysin lapasesta – etuili jonossa ja lorotteli nilkoille!

Lauantaiyön ikävä paini- ja raudoitusepisodi oli seuraavana päivänä enää muisto vain. Jere bongattiin sunnuntaina iltapäivällä leppoisalta kylpyläreissulta Leviltä.

– Oli hieman yllättävää nähdä hänet siellä. Siellä hän löhöili porealtaassa jonkun kaverinsa kanssa. Kovassa kunnossa näkyy olevan edelleen, ja aika leppoisalta vaikutti, naapurialtaasta ihmetellään.

Katso kuvat Jeren viikonlopusta ja lue kaikki käänteet tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!