Katso videot!
Cheek loi melkoisen omaisuuden.

”Rahat eivät lopu!” Uransa päättänyt Cheek loi itsestään miljoonabrändin – tienaa jatkossa jättisummia sijoituksilla!

26.08.2018 11:34

Lauantaina Lahden mäkimontussa uransa viimeisen keikan tehneellä räppäri Cheekillä oli huipputulot jo ennen koko kansan läpimurtoa. Verotietoja tarkastellessa selviää, että vuosina 2008–2016 hän on räpännyt ansiotuloja yhteensä 1,5 miljoonan euron tilipussin. Vuosien 2017 ja 2018 tulot lienevät jälleen huippuluokkaa, joten summa noussee lähelle kahta miljoonaa euroa.

Lue myös: Cheek avautuu uransa alusta: Alkoi melkein jo hävettää!

Lisäksi Cheekin vuonna 2011 perustama Liiga Music Oy -levy-yhtiö on kannattava yritys. Firmalla on tällä hetkellä voitonjakokelpoisia varoja noin 3,5 miljoonaa euroa.

Viimeisestä keikkavuodesta Cheekille napsahtaa varovaisen arvion mukaan vähintään miljoona, sillä hänellä on kaksi jäähyväiskeikkaa Lahden mäkimontussa, loppuunmyyty jäähallikiertue, ja kesän festareilta hän tienasi Seiskan tietojen mukaan 80 000–120 000 euroa per keikka.

Lue myös: Televisio nosti Cheekin koko kansan tietoisuuteen – ”Vain elämää on täydellinen ohjelma hip hop -artistille!”

Cheek on siis räpännyt kymmenessä vuodessa yli kuusi miljoonaa euroa.

– Onhan se niin, että mitä enemmän rahaa tulee, sitä enemmän menee. Olen elänyt sellaisen elämän, etten ole pihistellyt. Mutta en koe tuhlanneeni älyttömyyksiin.

– Kaikki konkretisoituu, kun en saa enää tuloja musasta, vaan ainoastaan sijoituksista.

Lue myös: Cheek sai 6 000 euron sakot pahoinpitelystä – kommentoi nyt viimein vuoden 2011 kohua: ”Mokasin pahasti” – katso video!

Sijoitukset tuottavat

Cheek on kunnostautunut myös bisnesmiehenä. Tuoreimmasta tilinpäätöksestä selviää, että Liiga Musicilla on 1,3 miljoonalla osakesijoituksia ja 500 000 eurolla arvopaperisijoituksia. Cheek on taloudellisesti riippumaton.

Lue myös: Cheek uhattiin tappaa ennen Hartwall-areenan keikkaa! Uransa päättävä räppäri avautuu Seiskan erikoishaastattelussa

– Finanssipuolella en ole koskaan käyttäytynyt dorkasti. Sijoitukset tuottavat enemmän kuin käytän. Minua on häirinnyt, kun viime aikoina on puhuttu Cheekin tekevän comebackin, kun rahat loppuvat. Voin luvata, että sitä ei tapahdu. Joka niin sanoo, ei osaa laskea, Cheek toteaa.

 

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!