fbq
Uutiset
25.01.2018 06:29
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Pertti Salovaara kiidätettiin sairaalaan.
Radiotähti Pertti Salovaara löydettiin tiedottomana: Hätäkiidätys sairaalaan!
Uutiset
25.01.2018 06:29
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Suomen tunnetuimpiin radioääniin kuuluva ex-kansanedustaja Pertti Salovaara, 47, kamppailee jälleen vaikeiden terveydellisten ongelmien kanssa.

Pertti joutui viime viikon lopulla ikävään onnettomuuteen, jonka jälkeen hänet löydettiin tiedottomana ja kiidätettiin ambulanssilla Tampereen yliopistollisen keskussairaalan ensiapuun.

Lue myös: Radiosuosikki Pertti Salovaara: Jos jätän lääkkeet, elämä muuttuu helvetiksi!

Pertti siirrettiin viikonvaihteessa sisätautien päivystysosastolle. Siellä hoidetaan äkillisesti alkaneita sisätautialaan kuuluvia sairauksia ja oireita. Niistä tyypillisimpiä ovat hengenahdistukset, infektiot, rytmihäiriöt, myrkytykset, laskimotukokset ja keuhkoveritulpat.

Lue myös: Ex-kansanedustaja Pertti Salovaara kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan!

Pertti Salovaara on puhunut vuosien varrella avoimesti terveyteen liittyvistä ongelmistaan. Hän jäi aikoinaan uupumuksen ja masennuksen vuoksi pois kansanedustajan tehtävistä. Lopulta Pertti sai diagnoosin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä.

Hän kertoi viime kesänä Seiskalle avoimesti voinnistaan.

– Sairaus pysyy hallinnassa lääkityksellä, ja olotila on vakaa. Pystyn elämään tasapainoista elämää, ottamaan uusia haasteita, mutta oma sietokyky ja jaksaminen täytyy ottaa joka päivä huomioon.

Lue lisää Pertti Salovaaran oudosta onnettomuudesta ja voinnista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »