Uutiset

Radio Novan iltapäivälähetys sai järkyttävän käänteen - juontaja Niina Backman paljastaa Seiskalle: "Minut uhattiin paloitella"

31.10.2019 07:04

Entisen huippumallin ja nykyisen radiojuontaja Niina Backmanin, 36, miellyttävä ääni on tuttu Radio Novan iltapäivälähetyksistä. Jo vuosia radioaalloilla ammatikseen viihtyneen Niinan mukaan kuulijapalautetta tulee laidasta laitaan.

– Kuuntelijakontaktit ovat meille äärimmäisen tärkeitä. Haluamme kuulijoiden osallistuvan ohjelmaamme, ja sieltähän tuleekin sitten kaikenlaista, hän naurahtaa Seiskalle.

– On niitä, jotka tykkäävät ja niitä, jotka eivät tykkää. Ja sehän on vain hyvä, sillä keskustelu on silloin runsas, kun mielipiteitä löytyy puolesta ja vastaan. Mutta sitten on niitäkin, jotka oksentavat omaa pahaa oloaan.

Lue myös: Ex-huippumalli Niina Backman katuu nuoruuden päätöstään – ”Koen jääneeni sen takia ulkopuoliseksi monista asioista”

Järkyttäviä uhkauksia

Pahin henkinen oksentaminen alkoi viime syksynä, kuin salama kirkkaalta taivaalta. Niina ja hänen juontajakollegansa Anssi Honkanen alkoivat yhtäkkiä saada Radio Novan iltapäivälähetyksen aikana pysäyttäviä uhkauksia.

– Siellä oli eräs henkilö, joka oli äärimmäisen suuttunut. Hän halusi muun muassa paloitella minun ja Anssin ruumiit sekä viedä lapseni, Niina selostaa Seiskalle.

Lue lisää Niinan saamasta uhkauksesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!