Pyörätuoliin hakatun Minna Turusen karu kohtalo: sairaalahoitoon epileptisten kouristuskohtausten takia!

Uutiset | 30.05.2017 09:30

Näyttelijä Minna Turunen katosi julkisuudesta mystisesti 10 vuotta sitten. Hän antoi viimeisen haastattelunsa vuonna 2007. Samoihin aikoihin hän vielä näytteli suomalaisissa menestyssarjoissa, kuten Salatut elämät ja Mogadishu Avenue. Minnaa pitivät kiireisenä myös roolit teatterissa kohuttuna Tabe Slioorina sekä Lumikkina.

Vuosien varrella Minnasta on tihkunut Seiskalle lukuisia vinkkejä. Vuonna 2015 uutisoimme näyttelijättären näkevän nälkää kodittomana Helsingissä.

Taustaa: SUOSIKKINÄYTTELIJÄ MINNA TURUSEN SYÖKSYKIERRE: NÄKEE NÄLKÄÄ KODITTOMANA – KUVA!

Viime aikoina Seiskan toimitukseen on tullut jälleen Minnasta vinkkejä, joiden mukaan hänen vointinsa on yhä heikentynyt.

Seiskan paparazzi päätti etsiä Minnan käsiinsä. Näyttelijätär löytyi lopulta pitkien etsintöjen jälkeen eräästä suomalaisesta sairaalasta.

Kouristuskohtauksia

Sairaalan ovet aukeavat, ja nuori mies työntää pyörätuolissa istuvan naisen toukokuisen kuurosadetaivaan kastelemalle kadulle. Naisella on klassisen kauniit kasvot, hän on joskus ollut todella kaunis. Hän on sitä yhä, mutta rankka elämä on jättänyt jälkensä uurteisiin kasvoihin.

Seiskan reportterin esittäytyessä nainen hätkähtää. Sitten hän kuitenkin ryhtyy kohteliaasti keskustelemaan harmitellen heikentynyttä vointiaan.

– Olen pahoillani, että puheestani voi olla vaikea saada selvää. Minulla on takana vaikeat pari vuorokautta, sillä kärsin yhä vakavan aivovamman jälkiseurauksista. Sain taas epileptisiä kouristuskohtauksia, joiden vuoksi olin sairaalahoidossa, nainen kertoo katkonaisilla lauseilla.

Lue koko juttu parhaillaan myynnissä olevasta Seiska-lehdestä!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!