Timo Lavikainen sai vauvan.

Putous-tähti Timo Lavikaisesta tuli poikavauvan isä - kuopus syntyi vaikean taistelun kautta: Vauvalle tuli ruhjeita kasvoihin!

19.01.2018 18:43

Näyttelijä Timo Lavikainen, 43, on saanut valmistautua uuteen Putous-kauteen keskellä vauva-arkea. Napapiirin sankareista tuttu hurmurinäyttelijä ja Maikki-vaimo saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa joulukuun lopussa.

Täysin ongelmitta poikavauvan synnytys ei sujunut.

– Synnytys oli haastava ja vaikea. Minun kohdaltani tietysti vain henkisesti, Timo huokaa.

Lue myös: Putous-tähti Timo Lavikainen vitsailee tulevasta perheenlisäyksestä: Saamme pienen Jeesus-vauvan!

Haasteita aiheutti, kun vauva viime hetkellä käänsi pään asentoa ja putkahti ulos naama edellä. Tämän takia vauva ei ollut mahtua ulos lainkaan.

– Vauvalle tuli ruhjeita kasvoihin. Ne ovat nyt parantuneet, joten loppu hyvin, kaikki hyvin!

Yöunet vähissä

Timolla on aiemmasta suhteestaan 20-vuotias tytär Janica. Lisäksi näyttelijän perheeseen kuuluu puolison 10-vuotias Heta-tytär, kuten myös 8-vuotias amerikanbulldoggi Anita.

– Koira meni vauvasta aivan sekaisin. Kun vauva tuotiin kotiin, koira laittoi villin menon päälle ja heitteli vinkulelujaan ties minne. Taisi yksi löytyä joulukuusestakin, Timo hymähtää.

Lue myös: Putous-tähti Timo Lavikainen pääsi irti tupakasta 30 vuoden polttamisen jälkeen – näin hän sen teki!

Putouksessa näyttelijät joutuvat joka lauantai laittamaan itsensä likoon suorassa lähetyksessä, jota valmistellaan intensiivisesti koko viikko. Timo oli mukana jo edellisellä Putous-kaudella, eikä hän usko vauva-arjen vaikuttavan hektisen kevään läpiviemiseen.

– Eihän tämä ole sen kummoisempaa työtä kuin muutkaan, vaikka nukkuminen nyt jääkin vähemmälle. Toki lauantait venyvät pitkiksi, mutta muuten vaimo hoitaa päivät ja minä illat. Silloin annetaan äidin levätä.

Lue myös: Putous-Timo Lavikainen: Olen meinannut kivuta kännissä Jussi-gaalan lavalle kesken show'n!

Hahmo on salaisuus

Tulevasta sketsihahmostaan Timo ei vielä hiisku. Viime kaudella hän hauskuutti leijulaudalla huristelleella Isä Nitrolla, jossa oli havaittavissa samoja piirteitä kuin ortodoksisessa isä Mitrossa.

– Sen voin paljastaa, ettei uskonto liity hahmoon tällä kertaa… Tai no, jos oikein syvällisesti ajatellaan, voi sitäkin olla ehkä vähäsen, Timo virnistää.

Uudet Putous-hahmot paljastuvat ensimmäisessä lähetyksessä lauantaina.

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!