fbq
Uutiset
02.02.2017 11:40
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Atte Kajova
Mikko Penttilä
Putous-tähti Mikko Penttilä paljasti suhdestatuksensa: En ole Tinderissä!
Uutiset
02.02.2017 11:40
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Atte Kajova

Näyttelijä Mikko Penttilä on tullut tänä talvena suurelle kansalle tutuksi Putous-sarjan uutena tähtenä. Hän on kerännyt kiitosta sarjassa nähdystä Donald Trump -sketsistä, jossa hän näytteli Yhdysvaltain tuoretta presidenttiä, sekä sketsihahmostaan Turkka "Stögis" Kupista.

Harva kuitenkaan toistaiseksi tietää, millainen mies roolihahmojen takaa löytyy.

Vuonna 2014 Teatterikorkeakoulusta näyttelijäksi valmistunut Mikko työskenteli opintojen päätyttyä vuoden Kokkolan kaupunginteatterissa, josta palasi takaisin Helsinkiin puolitoista vuotta sitten. Nykyisin hän asuu kimppakämpässä kaverinsa kanssa.

– Olen sinkku, mutten ole Tinderissä, Mikko paljastaa.

Sketsihahmoaan Mikko on testannut kämppiksellään. 

– Hän on tottunut siihen, sillä olen testannut hänellä eri hahmoja ja esittänyt improvisaatiolauluja jo ennen Putous-rupeamaa, Mikko paljastaa.

Putouksen ajaksi Mikko ei ole ottanut vastaan muita töitä.

– Putouksen päätyttyä alkaa UIT:n kevätrevyyn harjoitukset sekä Stella Polariksen keikat. Koska näyttelen ensimmäistä vuotta Putouksessa, en viitsinyt ottaa muita töitä vastaan, sillä tätä tehdessä tulee vastaan koko ajan uutta. Minulla ei ole aiempaa kokemusta suorien lähetysten tekemisestä televisioon, mutta sitäkin enemmän kokemusta löytyy improvisaatiosta, joten ohjelman Tulikoe-osuus ei jännitä minua juurikaan!