Katso kuva!
Monika Lindeman elää vauva-arkea.

Puoli vuotta synnytyksestä, Salkkarit-kaunotar Monika Lindeman on häkellyttävän upeassa kunnossa – kuva! ”Ammatissani keho on aika tapetilla”

29.05.2018 04:50

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Monika Lindeman, 32, nauttii vauva-arjestaan Daren-miehensä ja kuusikuisen Samuel-vauvansa kanssa.

– Kaikki on mennyt hyvin, ja lapsi on pysynyt terveenä. Yöheräämiset ovat onneksi vähentyneet. Samuel oppii koko ajan uutta ja kehittyy kauheaa vauhtia, Monika kertoi Zoégas-kahvihetken kutsuvierastilaisuudessa.

Lue myös: Tuhmat tädit loksauttivat leuat Venla-gaalassa - Monika Lindemanin valtavat rinnat verkkopaidassa: "Näitä ei vain saa piiloon"

Personal trainer apuna

Monika on upeassa kunnossa vain puoli vuotta synnytyksen jälkeen.

– Olen palautunut paljon nopeammin kuin ikinä ajattelin. Raskauden aikana tuli 20 kiloa lisää, ja mietin silloin, että miten pääsen kiloista ikinä eroon. Ammatissani keho ja ulkonäkö ovat aika tapetilla.

Monika synnytti Samuel-poikansa kuusi kuukautta sitten, joten tällä hetkellä Salkkarit-tähti elää tiiviisti vauva-arkea.
Monika synnytti Samuel-poikansa kuusi kuukautta sitten, joten tällä hetkellä Salkkarit-tähti elää tiiviisti vauva-arkea.

Lue myös: Salkkari-kaunotar karkasi häämatkalle - joogaa ja surffausta paratiisisaarella!

Monikan paino on pudonnut imetyksen aikana normaalilla liikunnalla.

– Hyvä ystäväni, joka on personal trainer, auttoi perusasioissa. Kropan painopisteet muuttuvat raskauden aikana, joten katsoimme synnytyksen jälkeen ihan pieniä juttuja, joilla saa ryhdin pidettyä hyvänä. Suosittelen kaikille.

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Seiskan arkisto ja Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!