Uutiset

Pubit auki! Niko Saarinen ei aikaillut - ensimmäinen terassituopponen katosi kitusiin jo ennen lounasta: Ihmisillä on koronakiima, ehkä mullakin natsaa!

01.06.2020 19:32

Niko Saarinen, 33, lähti juhlistamaan koronarajoitusten höllentämistä ulos kaupungille.

Niko kävi ensin bissellä keskustassa, heti aamupäivästä. Myöhemmin Niko nautiskeli karaokebaari Walliksen terassilla Katajanokalla auringosta ja huurteisesta Jenna Mäkikyrön seurassa. 

x

- Haluan todella, että heinäkuussa höllätään hieman enemmän rajoituksista, Niko toivoo. Mies vannoo, ettei ole elämänsä aikana kertaakaan herännyt näin aikaisin laittautumaan ja valmistautumaan kaljan nauttimiseen. Kesän ensimmäinen juoma maistui hänen mukaansa hyvältä.

- Tää kesäkuuhan on vaan esileikkiä, hän heittää ja nauttii kulauksen.

Somepersoonan vapaat alkoivat, ja vaikka sää ei jatkunutkaan yhtä lämpimänä kuin viikonloppuna, se ei lannista Nikoa. Tosi-tv tähti kääriytyy huovan alle, kun aurinko menee pilveen ja vilu iskee. 

- Voinhan mä mennä vaikka ihan aamukuuteen asti, jos vaan jengiä löytyy, hän tokaisee.
Saarinen pitää epätodennäköisenä, että kesäromansseja löytyisi terasseilta.

x

Juomat tulivat asianmukaisesti pöytään. 

Hän myöntää, että valitsisi kolmostuopin sijaan elämänkumppanin, ja terassin lähimaisemissa onkin silmänruokaa tarjolla. Saarinen sanoo, ettei hän saa yhden illan jutuista niin paljon irti kuin pidemmästä suhteesta, mutta lisää heti perään, että sutina maistuisi mieluusti.

- Uskon että ihmisillä on koronakiima, ehkä mullakin natsaa nyt!

ddd

Nikon seurue tulee siihen päätökseen, että tilanteessa on myös jotakin hyvää, sillä ainakin anniskelu loppuu iltakymmeneltä. 

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!