Katso videot!

Povipommi Marika Fingerroos lataa suorat sanat Metropoli-videoblogissa huonosta seksistä ja seksittömästä parisuhteesta: "Välillä tarvii sen ulkopuolisen kolmannen osapuolen!"

Uutiset | 21.07.2020 14:16

Kohukaunotar Marika Fingerroos, 41, avautuu Metropoli-viihdesivuston YouTube-videollaan seksittömistä parisuhteista. Hänen mukaan yli puolet suomalaisista pariskunnista joutuvat siihen pisteeseen, että jompaakumpaa osapuolta harmittaa suhteen seksittömyys. 

-  Alkuhuuman aikana pannaan kuin kanit, ja yhtäkkiä se vain loppuu tai vähenee pikkuhiljaa. Eikä kukaan oikeastaan tiedä miksi. 

Lue lisää: Tiesitkö minkä asian povipommi Marika Fingerroos taitaa?! Kohukaunotar esittelee harrastuksensa: ”Peppu pysyy todella piukkana!”

Marikan mielestä sillä suhteen osapuolella, joka kyllästyy seksiin, on enemmän valtaa parisuhteessa.

- Se, joka haluaa vähemmän seksiä, rupee ohjailemaan sitä suhdetta. Se venyttelee sitä illan aikataulua, kun toinen on jo siirtynyt makuuhuoneen puolelle. Se, joka on seksistä enemmän kiinnostunut, voi jopa pyytää pari kertaa, että tuletko makkariin jo? Se vähemmän kiinnostunut saattaa vaikka katsella telkkaria tai tehdä muita ilta-askareita.

- Seksittömyys johtaa luultavasti riitoihin, eikä toisen painostaminen seksiin ei ole siinä vaiheessa oikea ratkaisu. 

Lue myös: Marika Fingerroos loksautti leuat superrohkeilla kuvillaan - poseerasi täysin alasti: ”Tulee hiki, kun katselee” – katso!

"Pitää tarttua härkään sarvista"

Marika suosittelee esimerkiksi ”seksitreffejä” ongelman ratkaisemiseksi. 

- Kannattaa sopia, että vaikka sauna-illan jälkeen siirrytte sinne makkarin puolelle. 

Kohukaunottaren mukaan asioista on tärkeä keskustella avoimesti, eikä ongelmia kannata jättää huomioimatta.

- Pitää tarttua siihen härkään sarvista. Puolen vuoden sääntö pätee aikalailla kaikkeen suhteessa. Että jos asiat eivät muutu puolen vuoden aikana, niin kannattaa hakea apua. Jos olette käyneet asiaa läpi, eivätkä asiat muutu. 

- Välillä tilanteeseen tarvii sen ulkopuolisen kolmannen osapuolen siihen, ammattilaisen. Ja se kynnys hakea apua on tosi korkea. 

Lue myös: Järkyttynyt Marika Fingerroos vei tappouhkaukset poliisille – ”Sitten olikin aikamoinen yllätys, kun kävi ilmi…!”

marika fingerroos
Marikan mielestä tärkeintä parisuhteessa on avoimuus. 

"Ei siihen kannata jäädä jumittamaan"

Marika kannustaa myös parisuhteessa olevia ihmisiä keskustelemaan kumppaninsa ulkonäöstä, jos se on vaikuttanut seksielämän haluihin.

- Monella ihmisellä on se, etteivät he uskalla kertoa kumppanilleen, miltä heiltä oikeasti tuntuu. Olemme ihmisiä ja kaikilla on oikeus sanoa niitä asioita. 

- Jos se johtaa eroon, niin se on osa elämää. Jos jokin iso alue elämässä ei toimi, niin ei siihen kannata jäädä jumittamaan.

Lue myös: Kohukaunotar Marika Fingerroos muutti 18-vuotiaana viriiliin opiskelijakaupunkiin: Jätin estot taakse!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good vibes✨ #✨ #🌞 #💋 #❤️

Henkilön marika.fingerroos (@marika.fingerroos) jakama julkaisu

Hänen mielestä ihmisen ei kannata jäädä parisuhteeseen, jossa seksi ei miellytä.

- Jos seksi on paskaa, niin ei sun kannata jäädä siihen, jos olet seksuaalinen ihminen. Ei minulla ole muita neuvoja.

- Jos valitset seksittömän parisuhteen tai avioliiton, niin sitten on turha kitistä. Siinä on jokainen tehnyt oman valintansa.

Marika painottaa vielä miten tärkeää on olla avoin parisuhteessa. Kolmas osapuoli voi olla paikalla auttamassa, jos keskustelu menee hankalaksi.

- Kannattaa aina keskustella asioista. Siinä ei välttämättä aina tarvitse olla mikään terapeutti paikalla, kanssa, mutta joku kolmas osapuoli on hyvä olla, joka hallitsee sitä keskustelua. 

"Totta v**ussa mä voin jutella ihmisen kanssa"

Marika on tunnettu avoimuudestaan, ja hän on kertonut Seiskalle saavansa jatkuvasti ehdotteluviestejä miehiltä. 

- Suurimpaan osaan suhtaudun hyvällä, koska ne on sellaisia hyväntahtoisia. Sitten jos on tällaisiä munankuvan lähettelyjä, niin en mä niistä piittaa. Sellaiset ketkä haluavat juttuseuraa ja ovat oikeasti ikävystyneet parisuhteeseensa, niin totta v**ussa mä voin jutella ihmisen kanssa, kohukaunotar totesi Seiskan 28-vuotissynttäreillä helmikuun lopulla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön marika.fingerroos (@marika.fingerroos) jakama julkaisu

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!