fbq
Uutiset
25.01.2017 15:00
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Elena Vikström
Povipommi Elena Vikström uusista jättirinnoistaan: Ei haittaa, jos näyttävät feikiltä!
Uutiset
25.01.2017 15:00
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Povipommi Elena Vikström kävi juuri Tallinnassa uusimassa rintavarustuksensa. Nyt Elenan povi on todellakin jättimäinen.

– Olin jo pitkään harkinnut, että haluan isommat silikonit vielä näin nuorempana, ja nyt se tuli vihdoin toteutettua, kun suomalainen lääkäri Asko Salmi aloitti yhteistyön virolaisen klinikan kanssa, Elena kommentoi Seiskalle.

Elena ei vielä osaa sanoa uutta kuppikokoaan, mutta implantit ovat kooltaan 1050 cc. 1000 kuutiosenttimetriä on tilavuudeltaan litran.

– Luulen, että se on K-kuppi, mutta turvotuksen takia vielä ei voi varmaksi sanoa. Joka tapauksessa näin isot silikonit ovat hyvin harvinaiset Suomessa. Suomessa ollaan juututtu liikaa siihen, että pitää näyttää luonnolliselta, mutta minulle on ihan sama olenko feikin näköinen, kunhan vain itse tykkään, Elena perustelee.

Kehystää vanhat implanttinsa

Elena sai mukaansa vanhat implantit puhdistettuina ja ne hän aikoo kehystää, jos hän löytää sopivan kehyksen. Uusista megarinnoista aiheutuvia mahdollisia selkä- tai niskakipuja hän ei pelkää.

– Kyllä ne kipuja aiheuttavat, mutta nuorena on elettävä ja koettava. Vanhana voin sanoa mahdollisille lapsenlapsille, että mummullapa oli joskus yhtä isot silikonirinnat kuin Pamela Andersonilla, Elena nauraa.