Skip to main content
Elina Tervo ja Emmi Lehtomaa

Potkutko yllätys? Elina Tervolle monoa antanut työnantaja paljastaa Seiskalle: Häntä varoitettiin!

Vuoden 2011 Miss Helsinki Elina Tervo on vielä tänäkin päivänä erittäin näyttävä ilmestys. Jopa niin näyttävä, että hänen "liian rohkeiksi" kuvaillut Instagram-kuvat poikivat hänelle potkut.

Elinan blogisopimus Fitnessmalli.fi -sivustolle purettiin keskiviikkona, koska Elinan itsestään julkaisema kuvamateriaali koettiin sivuston puolelta sopimusrikkomukseksi. Potkupäätöksen takana olivat Fitnessmalli 2017 -kilpailua emännöivät Emmi Lehtomaa ja Nina Sarjolahti.

TAUSTAA: Kurvikaunotar Elina Tervolle potkut - syynä nämä seksikkäät ja paljastavat kuvat!

Elina itse oli potkuista ihmeissään. Seiskan soittaessa naisen nykyiseen asuinmaahan Maltalle puhelimeen vastasi hämmentynyt Tervo.

- En ole postaillut itsestäni alastonkuvia enkä mitään muutakaan räävitöntä. En ole esitellyt pipariani, Elina latasi.

TAUSTAA: Muhkeita muotojaan esittelevä Elina Tervo hämmästyi potkuistaan: En ole esitellyt pipariani!

 

Day off ? #mytime #tanning #summer #heat #bikiniseason #whitebikini #brunette #malta #europa

Henkilön Elina Tervo (@elinatervo) jakama julkaisu

 

Kengänkuvan takalistoon tarjoillut Emmi kuitenkin korostaa Seiskalle, ettei yhteistyötä päätetty purkaa kertalaakista. Elinaa oli kuulemma ehditty kertaalleen varoittaa kuviensa sisällöstä.

- Olemme olleet tästä samasta asiasta häneen aiemminkin yhteydessä, mutta mitään muutosta ei ole tapahtunut. Näin ollen ajattelimme, että on varmaan hänenkin kannaltaan parempi, että hän jatkaa uraansa muualla.

- Nyt Elinalla on vapaus tehdä sellaista sisältöä, josta hän itse pitää. Emme mekään halua liikaa rajoittaa ketään, mutta meidän yhteisössämme säännöt ovat samat kaikille, Emmi perustelee.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!