fbq
Uutiset
16.03.2017 17:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Costello Hautamäki tunnustautuu myös Tapparan mieheksi.
Popedan Costello Hautamäki lopetti kiekkosalailun: "Sähän olet niitä kaappimiehiä"
Uutiset
16.03.2017 17:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Kevätauringon kirkastuessa panokset kiekkokaukalossa kasvavat. Sen on huomannut myös legendaarinen suomirockyhtye Popeda, joka piti torstaina tiedotustilaisuuden hotelli Kämpin Peilisalissa.

TAUSTAA: Popedalle jättikeikka Hartwall-areenalle!

Perjantaina uuden Haista... Popeda! -levyn julkaiseva yhtye on yksi Manse-rockin perinteisimmistä sanansaattajista, mutta kumman tamperelaisjoukkueen puolelle bändin vaaka oikein kallistuu: Ilveksen vai Tapparan? 

- Kummankin, Popedan nokkamies Pate Mustajärvi huudahtaa.

- Meidän tekniikan pojista löytyy Ipan miehiä, mutta sähän olet niitä kaappimiehiä, Pate jatkaa ja luo katseensa kitaristi Costello Hautamäkeen.

- Niin, mua sanotaan kaappi-Tapparaksi. Olen tehnyt Ilveksen maalilaulun, mutta silti mulla on ollut Tapparan paita päällä, Costello nauraa.

Popeda

Ilveksen miehenä pidetty Costello astuu siis kaapista ja tunnustaa kannustavansa myös Tapparaa.

- Se on vähän kuin bi: tykkään niistä molemmista, hän nyökkää.

Paten sydän sykkii vain ja ainoastaan kirvesrinnoille.

- Kai mut on sitten naulattu Tapparan mieheksi, kun käyn silloin tällöin Kirvesklubilla katsomassa Tapparan matseja. Se on hieno seura, ei siinä mitään.

Tamperelaisseurat ovat parhaillaan varsin erilaisissa tilanteissa. Tappara voitti Liigan runkosarjan näytöstyyliin, kun taas Ilves pelaa tänään veitsi kurkulla kesäloman pelossa Porin Ässiä vastaan niin sanotulla Villi kortti -kierroksella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »