Poliisi pysäytti! Vain elämää -tähti Reino Nordin kurvaili sähköautollaan Joutsassa!

Uutiset | 03.10.2020 14:06

Viime viikon sunnuntaina poliisi valvoi liikennettä Joutsassa. Tien sivussa nähtiin myös Reino Nordin sähköautonsa ratin takana.

– Raskas kaasujalkani johti minut tiensivuun. Samassa jonossa näytti olevan myös Reino. Hyväntuulinen laulaja jutteli poliisin kanssa tovin, jonka jälkeen hän pääsi jatkaa matkaansa, tieltä kerrotaan.

Lue myös: Reino Nordin sekoili Helsingin ytimessä: auto parkkiin kävelykadulle – kuva!

Sähkökaturaketti

Kolme vuotta sitten Seiska uutisoi Reinon autokaupoista. Silloin kerrottiin, että laulaja bongattiin Tesla Model S -sähköauton ratista. Ilman lisävarusteita auto maksaa 82 800 euroa. Kyseessä on todellinen katuraketti, sillä sen kiihtyvyys on Ferrarin luokkaa.

Reino Nordinin auto

Lue myös: Reino Nordin osti hulppean kalliin sähkökaturaketin – hinta yli 80 000 euroa!

Pyörsi päätöksensä

Reino nähdään juuri alkaneella Vain elämää -sarjan tuoreimmalla kaudella. Hän ilmoitti vuosia sitten, ettei aio osallistua kyseiseen ohjelmaan. Vuodet kuitenkin pyörsivät miehen pään, ja hyvä niin.

– Olen tosi kiitollinen, että pääsin tämän kautta musahommiin kiinni. Saimme mennä omaan karanteeniimme kuin leirille, Reino kertoi Vain elämää -lehdistötilaisuudessa.

Reino Nordin

Lue myös: Hahhaa! Firman paperit paljastavat: Spotify-suosikki Reino Nordin perusti hauskan aputoiminimen Maria-vaimonsa mukaisesti!

Reino on jakanut arkeaan televisiossa aiemminkin, joten häntä ei jännitä kertoa yksityisasioistaan miljoonille katsojille.

– Nautin siitä, että sain vertaistukea muilta ja kuulla kollegojen tarinoita. Formaatti on artistille ihanan lempeä.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!