Uutiset

Poliisi paljasti viimein, miltä alueelta Anni Törnin ruumis löytyi: Hyvä kuva tapahtumista!

03.08.2018 13:55

Itä-Suomen poliisi tiedotti tänään perjantaina (3.8) kuulustelleensa suurimman osan Anni Törnin henkirikostutkintaan liittyvistä henkilöistä. 

TAUSTAA: NÄMÄ ASIAT POLIISI HALUAA VIELÄ SELVITTÄÄ ANNI TÖRNIN HENKIRIKOSTUTKINNASSA: TODISTAJILTA SAATU TUTKINNAN KANNALTA MERKITTÄVÄÄ TIETOA!

– Poliisilla on nyt varsin hyvä kuva tapahtumista, jotka johtivat Törnin kuolemaan. Törnin ruumis löydettiin perjantaina 27.7.2018 epäillyn esitutkinnassa antaman kertomuksen perusteella Pohjois-Karjalan alueelta. Tarkemmin löytöpaikkaa ei esitutkinnan kestäessä tulla julkaisemaan, sillä ei voida poissulkea mahdollisuutta, että paikalla joudutaan tekemään lisätutkimuksia, poliisi tiedottaa.

Poliisi ei edelleenkään suostu kertomaan epäillyn ja uhrin välisestä suhteesta. Epäillyn uskotaan olleen Törnin miesystävä ja heidän tiedetään työskennelleen samalle vakuutusalan yritykselle. Miestä epäillään taposta.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!