Podcast - F1-kuski Kimi Räikkönen avautuu lapsistaan ja perhe-elämästä kiireen keskellä: ”Niissä tilanteissa tunnen aika paljon syyllisyyttä”

Uutiset | 13.03.2019 19:55

Yksityisyydestään tarkka formulakuski Kimi Räikkönen avautuu perhe-elämästään Tom Clarksonin F1: Beyond The Grid -podcastissa.  

Kimi, hänen vaimonsa Minttu Räikkönen sekä heidän kaksi pientä lastaan Robin ja Rianna asuvat Sveitsissä. Molempien vanhempien sosiaalisen median päivityksien perusteella perheen suuressa kotitalossa on tilaa temmeltää niin sisätiloissa kuin suurella piha-alueella. 

Podcastissa Kimi kertoo, että nykyään hän viettää enemmän aikaa kotona, vaikka kisoja onkin enemmän. 

minttu ja robin räikkönen

- Rianna alkaa olla siinä iässä, että hän kyselee enemmän minne olen menossa. Se ei missään nimessä tunnu mukavalta ja niissä tilanteissa tunnen aika paljon syyllisyyttä. He alkavat ymmärtää, että olen poissa. Se ei ole ideaalitilanne, mutta se on meidän elämäämme, Kimi kertoo. 

Minttu-vaimo ja perheen lapset ovat tuttu näky formulavarikoilla. Kimi kertoo podcastissa, että Robin on jo osoittanut innostusta moottoriurheilua kohtaan. 

- Hän on kysellyt kartingista, mutta emme ainakaan vielä ole vieneet häntä ajamaan. Tottakai aion tukea lapsiani siinä mistä ikinä he kiinnostuvatkaan, oli se sitten vaikka moottoriurheilu. 

- Muistan itse pienenä, että olin yhtenä päivä innostunut jääkiekosta ja toisena päivä jostain muusta. Lapset selvittävät kyllä mitä he haluavat tehdä. 


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!