jessica ruokola erosi

Playboy-Jessican onneton suhde ohi - mies löi ja petti: "Minä olin uskollinen!"

15.03.2017 16:00

Seiskan saaman tiedon mukaan helsinkiläisessä vip-yökerhossa nähtiin tammikuun lopussa ikävä välikohtaus, jossa Miss Helsingin kruunun menettäneelle Jessica Ruokolalle, 26, selvisi, ettei hänen avopuolisonsa ole ollut uskollinen häntä kohtaan.

Ravintolassa asiakkaana ollut 19-vuotias tyttö kertoi kovaan ääneen kesken baari-illan ystävilleen viestitelleen ja olleen läheisissä tunnelmissa Jessican miehen kanssa.

– Tieto avopuolison uskottomuudesta kantautui myös baarimikkona ja vip-hostina työskentelevän Jessican korviin, joka oli tiskin takana töissä, Seiskalle kerrottiin.

Jessican lähipiiristä kerrotaan, että työvuoron päätyttyä ristiriitaisten tunteiden vallassa ollut Jessica päätti hakea koiransa pariskunnan kotoa ja viettää yönsä ystävättärensä luona. Suhde päättyi lopullisesti, sillä Playboy-kaunotar ei jaksanut enää katsoa sormien läpi puolisonsa tekemisiä.

"Olen hyvin pettynyt hänen toimintaansa"

Seiska tavoitti vähäsanaisen Jessican.

Oletteko eronneet puolisosi kanssa?

– Turha sitä on kiistää. Meillä on ollut vaikeaa pidemmän aikaan, mutta nyt olen päättänyt, ettei yhteiselämästämme tule mitään, Jessica totesi Seiskalle.

Liittyykö eroon kolmansia osapuolia?

– Minä olen ollut uskollinen puolisoani kohtaan, mutta täytyy sanoa, että olen hyvin pettynyt hänen toimintaansa, Jessica sanoi ja lopetti puhelun.

 

Have a goodnight loves ✨? #photoshoot #tallinn #hiltonhotel #bodysuit #glammodels #seduction #sensuous Photo: @martindremljuga

A post shared by Jessica Ruokola (@jessicaruokola) on

Seiskan saaman tiedon mukaan Jessica ja miesystävä jatkoivat kuitenkin vielä eron jälkeen asumista yhdessä Helsingin Jätkäsaaressa Jessican nimissä olevassa vuokra-asunnossa.

Väkivaltainen suhde

Kruununsa menettäneen Jessican missivuosi alkoi ikävissä merkeissä. MC Cannonball -moottoripyöräjengiin kuuluva puoliso pahoinpiteli Jessican samana viikonloppuna, jolloin hänet kruunattiin helsinkiläisessä Apollo-ravintolassa Miss Helsingiksi tammikuussa 2016.

Pahoinpitely tapahtui pariskunnan kotona, eikä teolla ollut silminnäkijöitä. Välikohtauksen jälkeen Jessica hakeutui lääkäriin mutta jätti tekemättä tapauksesta rikosilmoituksen. Koska Jessica ei halunnut tulla kuulluksi esitutkinnassa tai oikeudessa, toimivat muun muassa lääkärinlausunnot ja vastaanoton aikana otetut kuvat todisteena.

– Oikean silmän alapuolinen vamma on selvä pahoinpitelyvamma. Erikoisen näköiset hiukset liittyvät syyttäjän mukaan repimiseen. Kuvissa näkyy pahoinpitelyvammoja. Korvien ympäristössä on mustelmia, selässä ja olkapäissä ruhjeita. Lääkärinlausunnosta ilmenee, että tekijä on lyönyt uhria nyrkillä päähän, syyttäjä Perttu Könönen totesi oikeudessa.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi kaunottaren rakkaan pahoinpitelystä viiden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen toukokuussa 2016.

Menetti miehen vuoksi missikruununsa

Miss Helsinki -kilpailua järjestävä Martina Aitolehti päätti puolestaan ottaa Jessicalta kruunun pois, koska piti häntä huonona esikuvana.

– Tämä ei ole ainoastaan minun päätökseni, vaan taustalla on myös muita kuten yhteistyökumppaneita, jotka eivät halua profiloitua millään tavalla asian kanssa. Miss Helsingin pitää olla myös roolihahmona monille nuorille tytöille, ja valitettavasti nyt hän ei sitä voi olla. Toivon syvästi, että pysymme Jessican kanssa ystävinä. Hän on fiksu tyttö, Martina kertoi Seiskalle viime toukokuussa.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!