fbqPitkä vankeus uhkaa! Huumekaupoista epäilty Lauri Taats: Iso sokki perheelleni! | Seiska
Uutiset
19.10.2020 08:27
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Jari Tolvanen/Studio Elite
Lauri Taats
Pitkä vankeus uhkaa! Huumekaupoista epäilty Lauri Taats: Iso sokki perheelleni!
Uutiset
19.10.2020 08:27
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Jari Tolvanen/Studio Elite

Seiska uutisoi toissa viikolla, että virolaissyntyistä, Maria Veitolan Maria!-show’ssakin nähtyä lihaskimppua Lauri Taatsia, 35, epäillään kokaiinikaupoista. Syyskuun lopusta saakka vangittuna ollut Lauri vapautui toissa viikolla tutkintavankeudesta.

Lue myös: Kokaiinia päivittäin! Kohujulkkis Lauri Taats myöntää huumeongelmansa – avoin tilitys Seiskassa!

Hakeudun hoitoon

Helsingin pintaliitoporukoista tuttu Lauri tietää loukanneensa perhettään ja tehneensä suuren virheen.

– Oli tuomio mikä tahansa, niin se on itseni aiheuttama ja otan vastaan, mitä tulee. Välillä pitää oppia kantapään kautta ja kantaa vastuu tekemisistään, Lauri sanoo.

Lue myös: Pitkään tutkintavankeudessa virunut Lauri Taats avoimena huumeongelmastaan: Olin viihdekäytön ammattilainen!

– Sillä ei ole loppupeleissä väliä, mitä virheitä tekee, vaan sillä mitä niistä oppii. Onneksi ystävät ja perhe ovat tukenani, vaikka tämä oli iso sokki ja järkytys heille. Odottelen tuomiotani, kannan vastuuni ja keskityn positiivisiin asioihin, kuten töihin vaatemerkkini parissa. Aion myös hakeutua nimettömät narkomaanit eli NA-ryhmään.

Lauri Taats on ollut jo vuosia tuttu hahmo Helsingin yössä.
Lauri Taats on ollut jo vuosia tuttu hahmo Helsingin yössä.

Lue myös: Amanda Harkimon ex-kulta Lauri Taats iski uuden seksipommin: avoimessa suhteessa strippari-Sofian kanssa - kuvat!

Viikkoja putkassa

Laurin lisäksi ketään muita ei ole ollut vangittuna, mutta Seiskan tietojen mukaan kuulusteluissa olisi käynyt myös julkisuudestakin tuttuja henkilöitä.

Esitutkintaa johtava Helsingin polisiin rikoskomisario Jari Nikonen vahvisti Seiskalle, että kyseessä on epäily törkeästä huumausainerikoksesta.

Mikäli Taats tuomitaan, häntä odottaa vankeusrangaistus. Törkeästä huumausainerikoksesta vankeusrangaistus vaihtelee vuoden ja kymmenen vuoden välillä.