Jari Matti Latvala

Jari-Matti Latvala ja kohumissi Kelly Kalonji viihtyvät yhdessä: pitkä illallinen ja flirttiä – kuvat Seiskassa!

Uutiset | 13.08.2020 06:31

Seiskalle on tihkunut kuumia vinkkejä, että ralliautoilija Jari-Matti Latvala, 35, olisi löytänyt uuden kullan. Hänet on yhdistetty kohukaunotar Kelly Kalonjiin, 33, joka on tunnettu muun muassa Miss Helsinki -voittajana .

Kelly Kalonji

Upea Kelly poseerasi Seiskalle viime vuonna. 

Seiskan paparazzi lähti selvittämään vinkin todenperäisyyttä, kun kaksikko kävi treffeillä eräässä helsinkiläisessä ravintolassa. Paljastui, että huhut treffailusta pitävät paikkansa.

Pitkä illallinen

Silminnäkijöiden mukaan Jari-Matti ja Kelly vaikuttivat hyväntuuliselta, ja he vitsailivat äänekkäästi intiimien deittiensä mittaan. 

- He söivät illallisen pitkän kaavan mukaan. Kelly joi aterian aikana viiniä, mutta Jari-Matti pysytteli limulinjalla, Seiskalle kerrotaan.

- He flirttailivat todella avoimesti. 

Kikatellen parkkipaikalle

Jari-Matti ja Kelly poistuivat illallisen jälkeen ravintolasta yhdessä. Aurinkolaseihin sonnustautunut treffipari vaikutti kuin vastaihastuneelta kikatellessaan matkalla parikkipaikalle. Seuraavaksi Kelly hyppäsi Jari-Matin öky-Lexukseen, ja kaksikko lähti kohti Espoota.

Lue lisää ja katso paparazzikuvat uudesta Seiskasta!

Tilaa Seiska tästä!

Kuumat kuvaukset!

Kelly oli täyttä tulta Seiskan alusvaatekuvauksissa viime vuonna. Videolta näkee, miten hyvin missikaunotar viihtyy kameran edessä.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!