Uutiset

Pirkka-Pekka Petelius iski tv-tähden: ikäero 22 vuotta!

06.02.2014 01:01

Viihteen monitoimimies näyttelijä-ohjaaja Pirkka-Pekka Petelius, 60, on löytänyt uuden rakkaan. Seiskan tietojen mukaan Pirkka-Pekka ja uusi kulta ovat viihtyneet muutaman kuukauden yhdessä. Pirkka-Pekkaa 22 vuotta nuorempi blondi on tuttu useasta suosikkisarjasta, kuten Salatut elämät-, Kotikatu- ja Sydänjää-sarjoista. Viime vuonna hän osallistui The Voice of Finland -kisaan.

Kuka on Pirkka-Pekan uusi kulta? Lue SeiskaLiven vipistä: Vau, tämän blondin Pirkka-Pekka Petelius iski!

Miten Pirkka-Pekan uusi kulta kommentoi romanssia? Lue kaikki yksityiskohdat tuoreesta Seiskasta!

 

Edusti yksin Jussi-gaalassa

Pirkka-Pekka osallistui ensimmäisen kerran Jussi-gaalassa sunnuntaina (2.2.). Hän edusti gaalassa yksin. Pirkka-Pekka oli yksi Jussi-ehdokkaista Paras miessivuosa –kategoriassa. Ehdokkuus napsahti 8-pallo–elokuvan roolisuorituksesta huumepoliisi Elias Kaskena. Jussi-patsaan pokkasi konkarin nenän edestä Leijonasydän-elokuvasta Jasper Pääkkönen.

Pirkka-Pekka ja näyttelijä Sari Siikander olivat naimisissa vuosina 1998-2002. Pariskunta erosi yllättäen hyvin pian sen jälkeen, kun heidän esikoisensa oli syntynyt. Pariskunnan Josefiina-tytät on 11-vuotias. Vuonna 2009 Seiska paljasti Pirkka-Pekan ja 30 vuotta nuoremman blondin romanssin. Suhde hiipui kuitenkin pian.

Pirkka-Pekka on yksi Suomen legendaarisimmista koomikoista. Sketsisarjat, kuten Velipuolikuu, Pulttibois, Hymyhuulet ja Tabu ovat täynnä Pirkka-Pekan huikeita sketsihahmoja. Pirkka-Pekka on myös ohjaaja ja Säihky Oy –tuotantoyhtiön hallituksen puheenjohtaja. Hän on myös Petelius Oy:n toimitusjohtaja.

Teksti:Heli Karonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!