Sini Ariell

Pin up -tähti Sini Ariell ei säästellyt sanojaan - vihaa elämäänsä vauvansa kanssa: V**tu, mitä paskaa!

Uutiset | 11.12.2017 10:30

Australiassa asuva pin up -kaunotar Sini Ariell ei säästele sanojaan kertoessaan vauva-arjestaan.

Sini ja hänen aviomiehensä Stuart Bonds saivat ensimmäisen lapsensa, Pennyn, syyskuussa. Elämä pienen tyttövauvan kanssa on ollut Sinin mukaan kaikin puolin vaikeaa.

VITTU MITÄ PASKAA tämä arki oikeesti vastasyntyneen kanssa on. Todellakin, kodista tulee vankila. Unta tulee pari tuntia yössä. En edes muista milloin olen nukkunut illasta aamuun. Automatkat muuttuu mukavan rattoisiksi kun kuuntelet motarilla 2h kiljuntaa, etkä millään viitsisi jälleen pysähtyä kun matkaa on enää 180km jäljellä. Hereillä olo aika on jatkuvaa kamppailua selvitellessä mitä se itkee kitisee tai kiljuu tällä kertaa ja mikään ei todellakaan helpota... Ei katsekontaktia juurikaan vielä joten on hyvin rasittavaa henkisesti hengailla elävän nuken kanssa. Joo yksi hymy silloin tällöin ja sitten itkua ja vikinää loppu hereillä olo aika, Sini kirjoitti Facebook-statuksessaan.

Baarissa viiniä kaksin käsin

Sinin mukaan hänen elämänsä pyörii tällä hetkellä lähes kokonaan pienen vauvansa ympärillä. Jos hän saa mahdollisuuden niin sanottuun omaan aikaan, ei hän pysty pakenemaan äitiyttä edes silloin.

Sitten kun vihdoin pääset kahdeksi tunniksi ulos, vedät baarissa kaksin käsin viiniä eetteriin ja jokainen joka tulee juttelemaan kysyy kuulumisia, jolloin jopa tuntemattomien kanssa käydyt keskustelut on sitä pelkkää vauva paskaa!! Sitten tilaat taksin jotta pääset jatkamaan hyssyttelyä johon viimeksi jäit. Jee. 

 

My bff❤? @siniariell #mother #daughter

Henkilön Sini Ariell Bonds (@siniariell) jakama julkaisu

Sini harmittelee sitä, ettei hänen vartalonsa ole palautunut kunnolla synnytyksen jälkeen.

Maha pömpöttää omissa vaatteissa, näytät edellen raskaana olevalta ja tukka sekä kasvot tarvitsisivat hoitoa ja pian. Kasvojen ihoa koristaa parit isot hirmoneista johtuvaa maksaläiskää ja näytät ikääntyneen 10 vuotta kahdessa kuukaudessa. 

Olo on lähinnä järkyttynyt. Minulla on siis vain yksi vauva. Hatunnosto teille joilla enemmän. Tämä on aivan vitun perseestä. Ajan on kullattava muistot vauva arjesta jotta äidit vielä tekevät niitä lisää. Tai sitten kaikki vaan jeesustelee näissä asioissa ja antaa muille erilaisen kuvan tän ajan raakuudesta.

”Tekisi mieli ottaa ja lähteä!”

Sinin elämän haasteet eivät liity pelkästään vauva-arkeen. Hänen mukaansa avioliitto Stuartin kanssa on kokenut kovia iskuja kuluneen vuoden aikana. He avioituivat marraskuussa 2015.

Tuntuu vaan niin raskaalta koko tämän vuoden koettelemukset. Parisuhde on kaatunut pohjamutiin ja tässä nyt riivitään pieniä hetkiä tai keskusteluja rakkaudesta. Ollaan molemmat niin vitun loppu. Tekis vaan mieli ottaa ja lähtee. 

 

Best Xmas present ever is to be loved and love back❤️????? Merry merry Christmas to everyone ❤️ @siniariell

Henkilön Sini Ariell Bonds (@siniariell) jakama julkaisu

Kirjoituksensa perusteella Sini vihaa kaikkea vauva-arkeen liittyvää.

Oon aina sanonu et mä en tykkää vauvoista, et ne on hyödyttömiä vikiseviä otuksia joista valuu kaiken väristä limaa joka reijästä. Olin oikeassa sen suhteen. Kaikki sanoo "se muuttuu pian paremmaksi". No vittu toivon mukaan sillä tää on ihan perseestä. Parasta toki kaikessa on se, että et missään nimessä saa sanoa, että vihaat tätä touhua. Että kyllä, vauva-arki on täysin perseestä. Ei mua paljoo vituta, ainoastaan yksi asia, kaikki. Eniten vituttaa kaikki. Kiitos ja anteeks.

Maanantaina päivällä, useita tunteja Facebook-päivityksen julkaisemisen jälkeen, Sini päivitti tekstiään ja huomautti palauteryöpyn seurauksena, että teksti on kirjoitettu osittain "huumorilla ja nauraen". Hän julkaisi päivitetyn tekstin myöhemmin myös blogissaan.

 
Artikkelia päivitetty maanantaina klo 14.30. Lisätty tieto Sinin selityksistä Facebook-päivityksensä taustalla.
Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!