Pikavauhtia ystävystyneet missit Anni Harjunpää ja Sonja Länsivuori toteuttivat yhteisen haaveen – Miss Suomi -voitto herätti epäilyksiä kämppäkaverissa!

Uutiset | 15.12.2019 19:44

Hallitseva Miss Suomi Anni Harjunpää, 23, ja Miss Suomi -finalisti Sonja Länsivuori, 22, päättivät jo kiertueella, että hankkivat yhteisen asunnon Helsingistä missikiertueen jälkeen.

– Sanoin kruunaamisen jälkeen muutamalle finalistille, että tuskin Anni enää haluaa muuttaa kanssani yhteen. Hän kuitenkin tuli juttelemaan ja ilmoitti, että toteutamme haaveen. En ole ollut kateellinen Annille voitosta, vaikka olenkin kilpailuhenkinen, Sonja sanoo.

Annista kruunattiin Miss Suomi syksyn alussa. – Epäilin, ettei Anni halua muuttaa yhteen kanssani, kun hän voitti kisat, Sonja sanoo.
Annista kruunattiin Miss Suomi syksyn alussa. – Epäilin, ettei Anni halua muuttaa yhteen kanssani, kun hän voitti kisat, Sonja sanoo.

 

Lue myös: Härskejä ehdotuksia! Missikaunottaret Anni Harjunpää ja Sonja Länsivuori etsivät kimppakämppää Facebookissa!

Pikavauhtia ystäviksi

Sopiva asunto löytyi Helsingin Punavuoresta. He muuttivat siihen vain kaksi viikkoa ennen Annin Miss Universum -kisoja.

– Harvoin sitä muuttaa yhteen ystävän kanssa, jonka on tuntenut vain puoli vuotta. Olimme koko kiertueen huonekavereita, Anni kertoo.

Katso kuvat ja lue lisää missien kimppakämpästä Seiska Klubista!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!