Piia Koriseva väleistään Arja Korisevaan: Välirikko ei pidä paikkaansa!

Uutiset | 02.06.2016 13:32

Juontaja Piia Koriseva on ihmeissään Hymy-lehden väitteistä, joiden mukaan hän ei olisi missään väleissä rintasyövästä toipuvan siskonsa, ex-tangokuningatar Arja Korisevan kanssa.

- Olin hämilläni, kun minulle soitettiin ja kysyttiin, mistä välirikossamme on kyse. Hymy-lehden jutussa oli viitattu siihen, etten juonna Arjaa Tangomarkkinoilla lavalle. Se on ollut yhteinen päätös juontajakollegani kanssa, että minä juonnan miesesiintyjän lavalle ja miesjuontaja juontaa Arjan, Piia Koriseva kertoo Seiskalle.

 

"Puhuimme tänä aamuna"

Edellisen kerran Piia kertoo olleensa yhteydessä Arjaan tänä aamuna.

- Sanoin Aikulle, että "minun ei pitäisi varmaan soittaa sinulle, kun emme ole puheväleissä". Olemme olleet Arjan kanssa entistä enemmän tekemisissä sen jälkeen, kun Arja vetäytyi sairautensa takia kotiin lepäämään. Meillä on Arjan kanssa samanikäiset lapset. Emme näe kuitenkaan joka viikko, sillä välissämme on 350 kilometriä. 

 

"Tenavat ovat innoissaan toisistaan"

Sisarukset eivät vietä yhteistä juhannusta, sillä Arja lähtee keikoille ja Piia harjoittelee kesäteatteriesitystä. Piia on mukana Paimion kesäteatterin Niskavuoren Heta –esityksessä.

- Näyttelemme siinä nuorimman poikani kanssa. Koska meillä alkaa heinäkuussa esitykset, meillä menee juhannus aika pitkälti harjoituksissa. Kun Arja on käymässä meillä päin, hän tulee käymään luonamme ja taas toisin päin. Hyvä, kun saamme lapsia pois toistensa luota. Tenavat ovat innoissaan toisistaan.

 
 
 
Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!