Uutiset
Katso kuvat!

Pihla Viitala rakennuttaa taloa upeaan puistoidylliin – kuvat!

08.01.2017 21:00

Näyttelijä Pihla Viitala ja hänen siskonsa Kaisla Viitala rakentavat paritaloa vanhempiensa tiluksille Helsingin arvoalueelle.

Rakennusprojektin valmistuminen merkitsee Viitalan sisaruksille paluuta lapsuusmaisemiin, sillä talo valmistuu heidän vanhempiensa vanhan puuhuvilan yhteyteen Helsingin Meilahteen.

Tilaa talossa on kaikkiaan reilut 280 neliötä, mikä jakautuu kahteen eri asuntoon. Tilat on jaettu kahteen kerrokseen, alakertaan tulee keittiö ja olohuone.

Pihla Viitalan taloprojekti

Alakerran osalta pohjaratkaisut noudattavat samaan kaavaa, mutta yläkerrassa toisessa asunnossa makuuhuoneet on jaettu kahden sijaan kolmeen. Makuuhuoneiden lisäksi yläkerrasta löytyvät sauna- ja pesuhuonetilat, vaatehuone sekä parveke.

Pihlan Kaisla-sisko sai hiljattain puolisonsa kanssa toisen lapsen, joten hän asettunee perheineen kolmen makuuhuoneen asuntoon. Pihlalla on 4-vuotias tytär saksalaisen avomiehensä Alexin kanssa.

Pihla Viitalan taloprojekti

Talossa on lisäksi yhteisinä tiloina toimivat varasto ja tekninen tila, jotka sijoittuvat asuntojen keskelle. Talo on Lammi-kivitalon mallistosta, mutta julkisivu tulee saamaan puuverhoilun.

Talopaketin hinta liikkuu varovaistenkin arvioiden mukaan 300 000–400 000 eurossa.

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!