fbq
Uutiset
26.07.2019 14:38
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan toimitus
pia nykänen
Pia Nykänen kumoaa Matti-musikaaliin liittyvät lehtiväitteet - "Antaa mennä vaan!"
Uutiset
26.07.2019 14:38
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Edesmenneestä Matti Nykäsestä kaavaillaan parhaillaan Elämä on laiffii-musikaalia, joka aiheutti jo pienen kohun rahastusepäilyksillään. Pia-leski kommentoi aikaisemmin Iltalehdelle, että musikaali olisi pitänyt tehdä jo Matin ollessa elossa, ja että hän ei tiennyt kyseisestä projektista mitään ennen toimittajan soittoa.

Musikaalin tuottaja, Matin pitkäaikainen ystävä ja manageri Jussi Niemi ei syytöksistä pitänyt. Hänen mukaansa musikaalista on ollut puhetta yli 10 vuoden ajan.

- Tätä on valmisteltu pitkään, ainakin 10 vuotta, eli ennen kuin nykyistä Piaa on ollut kuvioissakaan. Varmasti (Pia) on tietoinen, koska me puhuttiin hyvin avoimesti Matin kanssa, että tällainen tehdään, Niemi kertoi Iltalehdelle.

Lue myös: Pia Nykänen järkyttyi Matin siskojen paljastuksesta: ”Sovimme Vieno-äidin kanssa, ettemme kerro!”

Lue myös: Muusikko Jussi Niemi paljastaa: Matti Nykänen ehti laulaa uuden levynsä valmiiksi – ”En tiedä, mitä tehdä sen kanssa!”

Pia-leski kommentoi tänään (26.7.) Seiskalle, että hänellä ei ole mitään musikaalia vastaan. 

- Jos Jussista tuntuu, että musikaali on ok niin antaa mennä vaan. Mediassa on kirjoitettu, että minulle olisi pitänyt ilmoittaa musikaalista etukäteen, mutta eipä oikeastaan olisi tarvinnut. Jos hyvältä tuntuu, niin tottakai he voivat tehdä Matista musikaalin, Pia korjaa.

Hän myös peräänkuuluttaa lämpimiä välejään Jussiin.

- Meillä on ollut Jussin kanssa hyvät välit koko ajan, niin en minä tästä lähde riitelemään tai tappelemaan ollenkaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »