Petri Nygård avautuu edesmenneiden vanhempiensa skitsofreniasta ja alkoholismista HS:lle: "Ei kannata tehdä lapsia näillä geeneillä"

Uutiset | 05.11.2018 11:40

Hävyttömistä rap-biiseistään tunnettu Petri Nygård on totuttu näkemään julkisuudessa aurinkolasit päässä, eikä hän muutoinkaan raota henkilökohtaista elämäänsä  koko kansan luettavaksi. 

Lue myös: RÄÄVÄSUURÄPPÄRI PETRI NYGÅRDILTA YLLÄTTÄVÄ AVAUTUMINEN: PELKÄÄN SUOSIONI PUOLESTA!

Nyt räppäri kuitenkin avaa syvemmin elämänsä käännekohtia Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen tuoreessa haastattelussa. Artikkelissa on päässyt Petrin lisäksi ääneen hänen siskonsa, Maarit Laurila

Äidin alkoholismi 

Ruotsissa lapsuutensa viettänyt Petri kertoo HS:lle, että hän huomasi vuosituhannen vaihteessa ensimmäisen kerran, että hänen äidillään on ongelmia alkoholin kanssa. Perhe oli ollut viettämässä joulua Maarit-siskon luona Lontoossa, kun äiti oli ollut humalassa lähes koko reissun. 

Matkan jälkeen aloin löytää kotoa äidin viinapulloja. Äiti piilotteli niitä pyykkikoreihin ja tiskialtaan alle kaappiin. Tyhjentelin pulloja vessanpönttöön, mutta eihän se mitään auttanut. Äidistä oli tullut alkoholisti. Joskus äiti vain makasi sängyssä puhumattomana ja liikkumattomana hullussa krapulassa, Petri kertoo HS:lle. 

Vuonna 2000 Petri oli ollut tyttöystävänsä vanhempien luona syömässä, kun hän oli saanut puhelun isältään. Äiti oli löytynyt tajuttomana sohvalta, ja ambulanssissa hän oli vajonnut koomaan. Kaksi päivää myöhemmin hän menehtyi. 

Äidin kuoltua Petri muutti isänsä luokse Tampereelle ja hän jätti musiikkihommat muutamaksi vuodeksi. 

Lue myös: HUH, MITEN INTIIMEJÄ PALJASTUKSIA, PETRI NYGÅRD - KATSO VIDEO!

Petri Nygård
Maarit-sisko kertoo HS:lle, että Petri Nygårdin takana on Petri Laurila, joka on hyvin ujo ja yksityinen ihminen. 

Sairaus puhkesi

Maarit-sisko puolestaan kertoi HS:lle, että heidän isällään oli skitsofrenia ja kaksisuuntainen mielialahäiriö, joka pysyi kurissa lääkkeillä. Äidin kuoleman jälkeen isä alkoi kuitenkin oireilla. 

Hänellä oli masennushetkiä, jolloin hän huusi, raivosi ja haukkui vuoron perään siskon ja minut, Petri kertoo. 

Petrille isän sairaudesta oli kerrottu jo lapsena, mutta hän havahtui kunnolla sairauteen vasta oireiden tultua esille. 

Kuolinuutinen keikkamatkalla

Viime joulukuussa Petri oli ollut ajamassa keikoille, kun hän oli saanut puhelun siskoltaan: isä oli kuollut. Suru-uutisesta huolimatta artisti ei perunut keikkoja, vaan veti ne läpi. Molempien keikkojen päätteeksi mies oli romahtanut hysteeriseen itkuun. 

Lue myös: VESA KESKINEN YLLÄTTI PETRI NYGÅRDIN TUURISSA HOUSUT KINTUISSA – RÄPPÄRI HÄKELTYI TOTAALISESTI: ”EI JUMA***TA”

Petri kertoo, että hän on toisinaan miettinyt sairauden periytymistä. 

- Välillä, kun olen jostain syystä surul­linen, saatan miettiä, olenko masentunut. Olen vitsaillut puolitosissani, että ei kannata tehdä lapsia näillä geeneillä. Maaritilla ja minulla ei kummallakaan olekaan lapsia, Petri toteaa HS:lle. 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!