fbq
Uutiset
20.05.2020 17:04
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
Pete Parkkonen
Pete Parkkosen lapsen äiti Johanna von Hertzen kertoo Me Naisissa: Raskaus ei ollut suunniteltu - "Olin tietoinen, ettei välillemme syntyisi parisuhdetta"
Uutiset
20.05.2020 17:04
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Muusikko Johanna von Hertzen kertoo Me Naisten haastattelussa, että hän tapasi lapsensa isän, laulaja Pete Parkkosen vuonna 2013.

Tuolloin Johanna oli vasta 19-vuotias Kotkasta pääkaupunkiin muuttanut opiskelija, "ja kaikki tapahtui aika nopeasti". Raskaaksi tulo tapahtui pian tapailun alettua.

– Se ei ollut millään tavalla suunniteltu juttu. Kaikki tapahtui aika nopeasti. Emme seurustelleet, ja olin tietoinen, ettei välillemme syntyisi parisuhdetta. Siinä ei ollut minulle mitään problematiikkaa, Johanna sanoo.

Lue lisää: Isyys on Pete Parkkoselle henkilökohtainen asia: Olen lapsirakas!

Lehdelle Johanna kertoo, että hän jatkoi nuoren naisen elämää, vaikka kuvioissa olikin pieni lapsi. Nuori äiti lähti treffeille jo varsin pian, alle vuosi lapsen syntymästä.

-  Lapseen on deittimaailmassa suhtauduttu hyvin. Monen mielestä on vain siistiä, että olen uramutsi.

Johannalla ja Petellä on yhteishuoltajuus lapseen. Pete Parkkonen ei ole koskaan salaillut olevansa isä, mutta ei myöskään erityisesti tuonut poikaansa julki. Vuonna 2017 hän julkaisi herkän isänpäiväkuvan poikansa kanssa. 

Lue: Laulaja Pete Parkkonen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan pienen poikansa kanssa – katso!

Taustaa: TTK-voittajan suhdesotkut: pettämistä ja salavauva! Katso, kuka odottaa Pete Parkkosen lasta!

 

Hyvää isänpäivää @mrdsmith18 ?

A post shared by Pete Parkkonen Official (@peteparkkonen) on

Tilaa Seiskan uutiskirje! »