fbq
Uutiset
20.10.2014 16:03
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
Pertti Salovaara: Tätä ehdotin vauvallemme nimeksi!
Pertti Salovaara: Tätä ehdotin vauvallemme nimeksi!
Uutiset
20.10.2014 16:03
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Ex-kansanedustaja Pertti Salovaara ja hänen Anna-kihlattunsa esimmäinen yhteinen lapsi syntyi perjantai-iltana 17. lokakuuta.

- Meillä on suosikkinimiä, mutta ne eivät ihan kohtaa... Siinä saamme vääntää kyllä kättä. Pääasia on, että tyttö ristitään ja hänestä tulee mallikansalainen. Muulla ei oikeastaan ole mitään väliä. Ehdotin nimeä Yrsä Imelda, yllättäen se ei saanut kannatusta, Pertti vitsailee.

 

 

Mieluummin paperinukkeja kuin jalkapalloa

Radiopersoonanakin tunnetulla Pertillä aiemmasta avioliitosta näyttelijä Elina Salovaaran kanssa kaksi lasta, 13-vuotias Rosina ja yhdeksänvuotias Milana.

- Aluksi ajattelin, että kahden lapsen jälkeen tämä olisi tuttua kauraa. Kyseessä on kuitenkin aivan uusi ihminen, joten ei tätä voi verrata mihinkään, Pertti kommentoi.

- Hienoa, että saimme Annan kanssa tytön, sillä kahden tyttären isänä tämä on minulle tuttua puuhaa. En nää itseäni huutamassa jalkapallokentän laidalla: Rami, tapa ne! Mielummin istun lastenhuoneessa askertelemassa paperinukkeja, onnellinen Pertti naureskelee.

 

"Olen alakynnessä"

- Anna voi aivan loistavasti. Olemme ihan ihmetelleet, miten kaikki onkin mennyt näin hyvin. Tyttö sai 9/9 apgar-pistettä! Ylpeä isä kertoo Seiskalle.

Enimmillään Pertin ja Annan kotona häärää nykyään siis neljä naista. Kihlapari asuu vuokrakaksiossa, kunnes uuden unelmakodin remontti valmistuu joulukuun alussa.

- Kyllä on huomattu, että suhteellinen äänivaltani tuntuu hiipuvan vuosi vuodelta. Nyt kuulun perheeni vähemmistöön, mutta se sopii minulle oikein mainiosti, Pertti kertoo.