Uutiset

Perheenlisäystä tulossa! Laulaja Mikko Mäkeläisen avovaimo Ria on kestänyt miehensä rinnalla myrskyisät vuodet – yhteiskuva!

03.07.2020 08:56

Tanssikansan rakastama laulaja Mikko Mäkeläinen, 38, ja hänen avovaimonsa Ria Ahonen, 29, muuttivat kaksi vuotta sitten Turusta Laukaaseen.

– Meille syntyy kolmas lapsi heinäkuussa. Rian tukiverkosto on täällä Keski-Suomessa, joten muuttopäätös oli helppo.

Koronatauon lisäksi Mikon vuoteen on mahtunut muutakin mullistavaa. Viime syksynä hän rohkeni vihdoin sanoa ääneen sen, mitä lähipiiri oli jo vuosia yrittänyt kertoa.

– Olen alkoholisti. Sairastuin huomaamattani keikkavuosien aikana. Nykyisin en juo enää pisaraakaan.

Avovaimo Ria on kestänyt Mikon rinnalla myrskyisät vuodet. – En halua lähteä jatkuvan hyvittelyn tielle vaan osoittaa teoillani, että olen muuttunut mies.
Avovaimo Ria on kestänyt Mikon rinnalla myrskyisät vuodet. – En halua lähteä jatkuvan hyvittelyn tielle vaan osoittaa teoillani, että olen muuttunut mies.

Lue myös: Laulaja Mikko Mäkeläisen avoin tilitys alkoholismista Seiskassa: Selätin viinanpirun!

Mikko kertoo heränneensä vuosia kestäneestä masennuksen ja ahdistuksen sumusta. Alkoholismin vaikutukset ulottuivat myös kotiin. Mikko oli ennen keikkareissuja hermostunut ja levoton, koska oli kova hinku päästä kiertueelle ja juomaan.

– Vaikka kotona en juonut, käyttäydyin eri tavalla.

Lue myös: Iskelmätähti Mikko Mäkeläinen paljasti pahimman keikkakommelluksensa!

Mikko on ymmärtänyt vasta nyt rakkailleen tuottamansa ahdistuksen.

– Kun lupaukset eivät pitäneet ja tulin kotiin myöhässä, puolisolla meni kaikki omat suunnitelmat uusiksi. Joka asiasta oli pientä valehtelua, en erottanut tunnetiloja, ja elämässä oli vain vitutus ja itsesääli, Mikko luettelee.

Avovaimo onkin sanonut, että Mikko on nyt ihan eri kaveri ja saa enemmän aikaiseksi.

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Atte Kajova ja Mikon albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!