Kirsi Salo löysi pakaralihaksille käyttöä.

Peppuaan treenaava Kirsi Salo löysi pakaralihaksille käyttöä: ”Jaan kaiken tiedon ja metodit!”

20.01.2020 19:04

Helsingin Eteläesplanadin Fressin avajaisissa piipahtanut entinen televisiojuontaja ja nykyinen hyvinvointivalmentaja Kirsi Salo, 52, on kova treenaamaan.

– Kasvatan parhaillaan peppuani, jonka kasvua voi seurata Instagramistani, Kirsi vinkkaa Seiskan lukijoille.

Lue lisää: Rohkeata materiaalia somessa jakava Kirsi Salo: ”Kasvatan parhaillaan peppuani!”

Helmikuussa 53 vuotta täyttävä Kirsi Salo on ahkera salitreenaaja.  – Sen lisäksi teen erilaisia kylmäaltistuksia ja lenkkeilen useita kertoja viikossa, joten liikun ihan törkeän paljon.
Helmikuussa 53 vuotta täyttävä Kirsi Salo on ahkera salitreenaaja. – Sen lisäksi teen erilaisia kylmäaltistuksia ja lenkkeilen useita kertoja viikossa, joten liikun ihan törkeän paljon.

Italiaan ja Kolumbiaan

Keväällä Kirsin on tarkoitus jakaa elämänohjeitaan hyvinvointiretriiteissä, joita hän parhaillaan puuhaa Kolumbiaan ja Italiaan.

– Jaan siellä hyvinvoinnista kaiken tiedon ja metodit, jotka olen kymmenen vuoden aikana hyvinvointivalmentajana oppinut. Retriiteillä käymme läpi kaikkia elämänalueita: ihmissuhteita, onnellisuutta, elämän tarkoitusta, työtä, vaurautta ja fyysistä hyvinvointia.

Lue myös: Sinkkuna viihtyvä Kirsi Salo paljastaa olevansa äärimmäisen seksuaalinen: ”On minulla muutamia vakiomiehiä!”

– Ne ovat sellaisia parin tunnin settejä, muuten vain nautiskelemme. Varsinkin siellä Kolumbian vuoristossa niille pakaralihaksille on käyttöä, hän nauraa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto ja Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!