Pepe Willberg ja Pauliina-vaimo

Pepe Willberg yllättää: ”Aloitin potkunyrkkeilyn” - valmentajana kaunis ex-missi!

11.05.2019 17:17

Laulaja Pepe Willberg saapui viime viikolla Galleria Brondassa järjestettyyn Hanna Variksen 35-vuotisjuhlanäyttelyn avajaisiin yhdessä Pauliina-vaimonsa kanssa.

Vain elämää -ohjelmassakin nähty Pepe paljasti aloittaneensa potkunyrkkeilyn ex-missi Marianne Harjulan valmennuksessa.

– Minulla on pitkä urheilutausta, sillä olen harrastanut 15 vuotta kuntonyrkkeilyä. Olen ihan merkittävässä nakkikioskikondiksessa, Pepe naurahti.

Lue myös: Pepe Willberg avautuu Seiskalle ahdingostaan - musiikkiura ajautui pahoihin vaikeuksiin: En miettinyt missään vaiheessa lopettamista!

Marianne Harjula
Marianne Harjula valmentaa nyt Pepe Willbergiä potkunyrkkeilyssä.

Manageri-vaimo Pauliina Visuri on kieltänyt Pepeltä nakkikioskeilla käymiset.

– Siellä tulee yleensä suunsoittajia vastaan, Pauliina jatkoi.

Marianne Harjula ponnisti aikanaan julkisuuteen Miss Miljoona -kisasta. Nykyisin hän valmentaa itsepuolustuslajeja kaikenikäisille.

Lue lisää: Muistatko Miss Miljoona Marianne Harjulan? Tältä upea kaunotar näyttää nyt: Järjestän itsepuolustuskursseja!

Koira mukana kuvauksissa!

Hanna Variksen 35-vuotisjuhlanäyttelyn avajaisiin niin ikään saapunut näyttelijä Anu Sinisalo sai Sorjonen-tv-sarjan kolmannen tuotantokauden kuvaukset päätökseen.

Anu Sinisalo

– Kuvasimme ensimmäistä kertaa talviaikaan! Luvassa ei ole yhtä fyysinen rooli kuin aiemmilla tuotantokausilla on minulla ollut. Pinja-koira oli mukana kuvauksissa. Se ei ollut kuvissa mutta viihtyi maskibussissa ja hotellissa.

Näyttelen Kari Tapion vaimoa!

Näyttelijä Miia Nuutila muuttaa miehensä Antti Paavilaisen kanssa kesäksi Lappeenrantaan, missä heillä on roolit Kari Tapiosta kertovassa Olen suomalainen -näytelmässä. 

– Antti esittää Karia ja minä Piaa. Tämä on jo neljäs yhteinen näytelmämme. Antti on auttanut minua kappaleiden kanssa, koska on sillä saralla ammattilainen, Miia kertoi.

Miia Nuutila

Miialla on ensi syksynä edessä Ex- onnelliset-sarjan kolmannen ja neljännen tuotantokauden kuvaukset. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Matti Matikainen & Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!