Pelle Miljoona yhteistyöstä Andy McCoyn kanssa: Andy käy kosmisella ilmalla!

Uutiset | 18.11.2018 13:29

Sekavasta sönkötyksestä ei meinaa tulla loppua, kun rokkikukko Andy McCoy, 56, intoutuu vaahtoamaan reportterille ja heiluttamaan sanan säiläänsä.

Suomi-punkin kummisetä Pelle Miljoona, 63, joutuu pyytämään Andya olemaan välillä hiljaa, jotta saisi suunvuoron.

– Oletko sä joku porkkanafarmari, Andy murisee Pellelle pilke silmäkulmassa.

– Andy elää kybällä! Hän käy kosmisella ilmalla, Pelle kuvaa.

Lue myös: Ikinuori rocklegenda Andy McCoy juhli synttäreitään keikalla: Pelle Miljoona yllytti yleisöä onnittelulauluun – kuva!

Rokkarilegendojen yhteistyö sai alkunsa 1980-luvun alussa. Kitaristi Andy liittyi tuolloin Pelle Miljoona Oy:n remmiin basisti Sami Yaffan, 55, kanssa. Andy oli 17-vuotias, Sami 16. Kokoonpanon täydensivät laulaja-rumpali Tumppi Varonen, 62, ja kosketinsoittaja Ari Taskinen, 59.

– Andy ja Sami olivat silloin junioreita, kylläkin lahjakkaita. Heidän mukaantulonsa piristi ja antoi potkua koko bändille, vaikka yhteistyömme jäikin lyhyeksi poikien lähdettyä maailmalle.

Vanhat sedät jaksavat jorata, mistä saatiin näyte lokakuussa Fugefesteillä. Keikka toimi varaslähtönä yhtyeen 40-vuotisjuhlakiertueelle.
Vanhat sedät jaksavat jorata, mistä saatiin näyte lokakuussa Fugefesteillä. Keikka toimi varaslähtönä yhtyeen 40-vuotisjuhlakiertueelle.

 

Lue myös: Omalaatuinen tyyli! Pelle Miljoona rentoili Espanjassa – kuva!

Toinen comeback

Pelle Miljoona Oy:n 40-vuotisjuhlakiertueelle Pelle on nyt koonnut vanhat tutut ympärilleen – vielä kerran. Koko loppuvuoden jatkuva kiertue huipentuu tammikuussa päätöskonserttiin Helsingin jäähallissa. Comeback on kokoonpanolle jo toinen, sillä viimeksi Pelle ja kumppanit nähtiin lauteilla vuosituhannen alussa.

– Olemme Suomen Rolling Stones, sillä erotukselle, että minä en ole Mick Jagger. Olen mieluummin Charlie Watts, Pelle tunnustaa.

Lue myös: Mitä ihmettä?! Andy McCoyn yllättävä performanssi Espanjassa häkellytti suomalaisturistit – kuvat!

Pelleä eivät tulevat keikat Andyn kanssa pelota.

– Andy saattaa räpiköidä, mutta aina hän laskeutuu jaloilleen. Haluamme pitää homman freesinä, emmekä lähde sekoilemaan mihinkään, Pelle vakuuttaa.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Juhamatti Nieminen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!