Uutiset

Pedofiilirokkari halusi isäksi voidakseen raiskata vauvansa!

09.12.2013 15:25

Muun muassa kahdesta vauvan raiskauksesta, salaliitosta liittyen toisen lapsen raiskaukseen ja seksuaalisesta väkivallasta syytettynä olevan Ian Watkinsin taustoista paljastuu aina vain hirveämpiä yksityiskohtia.

Wales Online -nettisivuston haastattelema nainen väittää nyt, että 3,5 miljoonaa levyä myyneen Lostprophets-yhtyeen laulaja halusi hankkia hänen kanssaan lapsen voidakseen käyttää vauvaa sitten seksuaalisesti hyväksi.

Kuvia naisen ja Watkinsin Skype- ja chat-keskusteluista julkaissut lehti kertoo, että Sanscommunique-nettinimeä käyttänyt Watkins kerjäsi naiselta mahdollisuutta harrastaa seksiä tämän 10-vuotiaan tyttären kanssa. Watkins pyysi naiselta myös apua "nuorten lutkien" löytämiseksi. Watkinsilla ja naisella oli jokusen vuoden ajan seksisuhde, joka päättyi lopulta siihen, että Watkins tarjoutui heittämään dj-keikan naisen tyttären synttäreillä, mikäli saisi harrastaa seksiä tytön kanssa.

 

Skype-kuvakaappaus Watkinsista kesken videoseksin. Kuva: Mirror

 

- Puhuin hänen kanssaan Skypessä. Kesken masturboinnin hän halusi, että haen tyttäreni toisesta huoneesta jotta tyttö näkisi, kuinka kuuma Watkins oli, ja jotta hän voisi kertoa minulle, kuinka paljon hän halusi Watkinsia, nainen kertoo Wales Onlinelle.

Vuonna 2011 nainen kysyi Watkinsilta, jos tämä voisi heittää dj-keikan hänen tyttärensä synttäreillä.

- Vain, jos voin n**sia häntä, Watkins vastasi ja jatkoi:

- Näytä hänelle minun kuvani ja katsotaan, mitä hän sanoo. Sinua ärsyttää, että olen hänen mielestään kuuma.

 

 

Watkins tapasi naisen jo vuonna 2004 keikkansa takahuoneessa. Seksisuhteen he aloittivat kaksi vuotta myöhemmin. Homma alkoi muuttua oudoksi, kun Watkins näki kuvan naisen silloin seitsemänvuotiaasta tyttärestä ja totesi, että hänestä ja tytöstä tulisi "hyvännäköinen pari". Vuonna 2010 nainen alkoi vakavasti epäillä Watkinsin mielenterveyttä.

- Vuonna 2010 hän mainitsi, että hän haluaisi hankkia lapsen kanssani, koska hän halusi kasvattaa siitä pahan kuten hän ja minä - ilmeisesti minäkin olen paha. Vuotta myöhemmin hän sanoi, että meidän pitäisi hankkia vauva, jotta hän voisi toteuttaa mielihalunsa vauvan kanssa ja tyttäreni voisi katsoa, miten se tehdään, nainen kertoo Wales Online -sivustolla.

 

 

- Hän sanoi, että se, että 16-20-vuotiaat jatkuvasti tarjosivat itseään hänelle, kävi tylsäksi. Siinä ei enää ollut mitään haastetta, joten hän päätti käyttää mainettaan pelatakseen valtapelejä ja nähdäkseen, mihin asti hän voisi puskea rajoja. Hän vain halusi shokeerata, nainen jatkoi Wales Onlinelle.

- Hän oli viileä tyyppi, jolla oli hyvä ulkonäkö, rahaa ja mainetta. Hän käytti liikaa huumeita, sai kenet halusi, ja kaikki se muutti hänet jonkinlaiseksi julmaksi hirviöksi. Hänellä oli pakkomielle "pimeästä puolesta" ja hän halusi päästä helvettiin.

Watkins on myöntänyt syyllisyytensä kahteen vauvan raiskauksen yritykseen ja lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Tuomio hänelle ja kahdelle häntä avustaneelle ja hänelle lapsiaan tarjonneelle naiselle langetetaan 18. joulukuuta.

 

KATSO MYÖS:

Pedofiili-rock-tähden tyttöystävä varoitti poliisia 4 vuotta sitten - turhaan!

Rock-tähti oikeudessa - syytetään vauvan raiskauksesta

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!