fbqPavlos-rakas salaa Suomessa – Miss Suomi Anni Harjunpää oppi, missä jamassa suhde on: ”Keskustelimme siitä ensi kertaa tosissaan!" | Seiska
Uutiset
28.10.2019 08:08
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Anni Harjunpään albumi ja Seiskan arkisto
Anni Harjunpää ja Pavlos
Pavlos-rakas salaa Suomessa – Miss Suomi Anni Harjunpää oppi, missä jamassa suhde on: ”Keskustelimme siitä ensi kertaa tosissaan!"
Uutiset
28.10.2019 08:08
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Anni Harjunpään albumi ja Seiskan arkisto

Seiska uutisoi torstaina ilmestyneessä lehdessä, että tuoreen Miss Suomen Anni Harjunpään kyproslainen Pavlos-rakas vieraili toissa viikolla salaa Suomessa kultansa luona.

Pavlosille vierailu Annin kotimaassa oli ensimmäinen laatuaan.

– Olimme nähneet edellisen kerran 10 kuukautta sitten, emmekä suunnitelleet yhtään tätäkään vierailua. Hän löysi edulliset lentoliput ja sai töistä vapaata, joten hän päätti tulla tänne pariksi päivää. Emme halunneet hiiskua lomasta, koska meillä oli niin vähän yhteistä aikaa, Anni kertoo.

Lue lisää: Miss Suomi Anni Harjunpään poikaystävä Pavlos salaa Suomessa: sai heti mustaamakkaraa – kuva!

Pavlos ihastui täysin Suomeen. 

– Hän on tottunut lämpöön, joten olin huolissani, että hän jäätyy täällä. Hän kuitenkin nautti siitä, että oli vähän viileää.

"Olin iloinen"

Rakkaan vierailu kertoi Annille paljon, missä jamassa suhde on. 

– Keskustelimme hänen kanssa ensimmäistä kertaa tosissaan Suomeen muutosta. Se ei ole yhtään poissuljettu vaihtoehto.

Lue lisää: Tuore Miss Suomi Anni Harjunpää elää etäsuhteessa – Pavlos on kreikkalainen dj-muusikko!

Anni ei vuodattanut kyyneliä, kun poikaystävä joutui palaamaan takaisin Kyprokselle.

– Olin enemmän iloinen vierailusta kuin surullinen lähdöstä. 

Annin kalenteri on täyttynyt töistä Miss Suomeksi kruunaamisen jälkeen. Perintöprinsessoiksi valittiin Riikka Uusitalo ja Jutta Kyllönen. Lue lisää Jutasta sivuilta 42–43.Anni ja Pavlos olivat tavanneet edellisen kerran 10 kuukautta sitten.
Annin kalenteri on täyttynyt töistä Miss Suomeksi kruunaamisen jälkeen.

Etsin kimppakämppää

Annin elämä on muuttunut täysin Miss Suomeksi kruunaamisen jälkeen. Tällä hetkellä hän suunnittelee muutoa Tampereelta Helsinkiin.

– Etsimme Miss Suomi -finalisti Sonjan (Länsivuori) kanssa yhteistä asuntoa. Ystävystyimme Sonjan kanssa kesän aikana ja vietimme koko kiertueen huonekavereina. Olemme molemmat suunnitelleet muutoa Helsinkiin, joten päätimme muuttaa yhteen, kun yhteiselo sujui kiertueella sen verran hyvin.