fbq
Uutiset
11.12.2018 15:46
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Paula Vesala ja Samuli Edelmann
Paula Vesala täytti 37 vuotta: näin suhdehuhut kiistänyt Samuli Edelmann onnitteli synttärisankaria - katso!
Uutiset
11.12.2018 15:46
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Musiikkitaituri Paula Vesala täytti 37 vuotta eilen maanantaina (10.12.). Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa kukkakimppu kädessään. 

Mulla oli tänään synttärit! Täytin 37 ja olen siitä ylpeä ja iloinen. Mahtava ikä, ihanaa elää. Kiitos kaikista kukista ja muistamisista. Tänään on myös ihmisoikeuksien päivä, miten upee päivä syntyä siis, ja ihmisoikeuksien julistus täytti 70 vuotta. Pidetään yhtä, ja pidetään ääntä ihmisoikeuksien puolesta, ei tingitä niistä! Kaikkee hyvää, Paula kirjoitti kuvansa yhteyteen. 

Lue myös: PAULA VESALA TEKEE UUDEN ALUEVALTAUKSEN: TOTEUTAN LAPSUUDEN HAAVEITA!

Paula sai faniensa onnittelukirjoitusten lisäksi lukuisia onnitteluviestejä julkisuuden henkilöiltä, muun muassa Apulanta-yhtyeen solistilta Toni Wirtaselta, muusikko Chisulta ja näyttelijä Peter Franzenilta. 

Myös Paulaan rakkausmielessä yhdistetty laulaja-näyttelijä Samuli Edelmann on kommentoi muusikon syntymäpäiväjulkaisua. 

- Kaunista syntymäpäivää Paula, Samuli kommentoi kuvaa.

Seiska paljasti kesällä, että näyttelijä-muusikot Samuli Edelmann ja Paula Vesala viihtyvät tiiviisti yhdessä. Kesäkuun lopussa kaksikko kuvattiin pusuttelemassa Helsingin Punavuoressa, ja Paula osallistui Samulin 50-vuotisjuhliin heinäkuussa.

Kyseessä ei tainnut olla kuitenkaan vakava suhde, sillä lokakuussa Paula ilmoitti Twitter-tilillään olevansa sinkku, ja pian sen jälkeen myös Samuli kiisti seurustelevansa.  Hän nimittäin vakuutteli Arto Nybergin keskusteluohjelmassa olevansa vapailla markkinoilla. 

Lue lisää: YLE: SAMULI EDELMANN KIISTÄÄ SEURUSTELEVANSA PAULA VESALAN KANSSA!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »