fbq
Uutiset
24.02.2020 07:19
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Paula Koivuniemi tunnistettiin New Yorkissa.
Paula Koivuniemi yllätettiin New Yorkissa – suomalainen iskelmälegenda tunnistettiin suurkaupungin kadulla!
Uutiset
24.02.2020 07:19
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Paula Koivuniemellä, 72, on matkamittarissa enemmän kuin tarpeeksi keikkakilometrejä, mutta silti hän jaksaa painaa maata ristiin rastiin.

Paula puhuu erityisen lämpimästi yleisöstään, jolle esiintymisestä nauttii aidosti. Hän arvelee sen olevan suurin yksittäinen syy siihen, että loistelias ura jatkuu edelleen.

Lue myös: Iskelmälegenda Paula Koivuniemi, 72, on yhä huimassa vedossa: Kävelen 10 000 askelta päivässä!

– Ei ole käynyt mielessäkään, että lopettaisin, koska on niin ihanaa tehdä tätä työtä. Se varmaan myös välittyy esiintyessäni. Ihmiset ovat aina niin ihania, olin sitten keikalla laivalla, yksityistilaisuudessa tai isoilla festareilla.

– Katselin juuri kalenteriani, ja mukavasti on taas keikkoja koko kesälle.

Lue myös: Vuosikymmeniä uurastanut iskelmälegenda Paula Koivuniemi villitsee yhä yleisöä: Lopettaminen ei ole käynyt mielessäkään!

Kuten turkulaiskollegansa Matti ja Teppo, myös Paula on pyhittänyt itselleen perinteisen talviloman. Suomen tunnetuimmista veljeksistä poiketen Paula kuitenkin matkaa mielellään Kanariansaaria kauemmas.

– Joka vuosi tulee pidettyä lomat. Lennän aina tarpeeksi kauas, yleensä Atlantin toiselle puolelle saakka. Siellä saan ladattua akkuni.

– Tosin kerran New Yorkissa kävi niin, että heti hotellista ulos astuttuani joku nainen huusi kovaan ääneen: ”Paula Koivuniemi!” Se oli aikamoinen yllätys ja hauska sattuma.