fbq
Uutiset
26.09.2016 18:54
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Paratiisihotelli-Nadian rankka lapsuus: huostaanotto 3-vuotiaana!
Paratiisihotelli-Nadian rankka lapsuus: huostaanotto 3-vuotiaana!
Uutiset
26.09.2016 18:54
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikaisen rakas Nadia Ammouri on avautunut vaikeasta lapsuudestaan. Paratiisihotelli-tähti paljastaa blogissaan, että hänet huostaanotettiin 3-vuotiaana.

Täytin sinä päivänä 3 vuotta, kun astuin SOS-lapsikylään. Yleensä sinne tullaan vanhempien omien ongelmien takia, toki poikkeustapauksiakin on.

Enkä tässä ole puhumassa kuin omasta tilanteestani ja kokemuksestani. Silloin nuorempana ja näin aikuisiässä koin saavani uuden mahdollisuuden elämääni. Koin, että jos olisin jäänyt omille vanhemmilleni, olisin jäänyt vanhemman 11-vuotiaan siskoni hoidettavaksi. Joten olen ikionnellinen, jotta sain uuden mahdollisuuden omaan elämääni sisarusteni kanssa ja minut otettiin huostaan. Koen, että en olisi tässä pisteessä ilman huostaanottoa.

 

Upeat sijaisvanhemmat

Nadia jakaa rajattomasti kiitosta sijaisvanhemmilleen, jotka rakastivat ja tukivat häntä kuin omaa lastaan. Hän kokee, että se mahdollisti sen, että hän kykeni suhteeseen Aminin kanssa, vaikka tällä oli lapsia edellisistä suhteistaan.

Koen kyllä itseni vain lisävanhemmaksi ja yhdeksi niistä, jotka auttavat lasta ja nuorta elämässään. Omalla tärkeällä tavallaan asettaen rajat ja antaen rakkautta. Oman sijaisäitini merkitys on kasvanut ja vielä kiitollisuus siitä onnellisesta lapsuudesta, minkä sain kokea. Tuli tunne jakaa sitä hyvää lapsuutta myös mieheni lapsille. Omille perheenjäsenilleni.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »