fbq
Papin aamen, mitkä kurvit: onko Anne-Mari, 28, Suomen hekumallisin kaaso? Morsian oli vaarassa jäädä varjoon – kuvat! | Seiska
Uutiset
24.07.2017 19:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Anne-Mari Miettinen on muodokas lentoemäntä.
Papin aamen, mitkä kurvit: onko Anne-Mari, 28, Suomen hekumallisin kaaso? Morsian oli vaarassa jäädä varjoon – kuvat!
Uutiset
24.07.2017 19:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Anne-Mari Miettistä voinee hyvällä syyllä luonnehtia Suomen suosituimmaksi lentoemännäksi. Matkaoppaat- ja Martina ja hengenpelastajat -sarjoista tuttu tosi-tv-kaunotar työskentelee päivätöikseen lentoyhtiössä ja julkaisee siinä sivussa näyttäviä kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa.

Varsinkin Instagramissa Anne-Mari viihdyttää yli 14 000 seuraajaansa muodokkailla otoksilla. Hän ei hillinnyt tyyliään edes viime viikonloppuna lapsuudenystävänsä häissä, joissa sai kunnian toimia kaasona.

– Ne olivat ihanat, pienet puutarhahäät Hämeenlinnassa. Se oli jo toinen kertani kaasona, joten hommat alkavat jo mennä rutiinilla, Anne-Mari, 28, naurahtaa Seiskalle.

Anne-Mari ei tyytynyt jäämään morsiamen varjoon, vaan julkaisi itsestään häistä melkoisen muodokasta kuvamateriaalia. Sopiikin kysyä, että näinköhän kyseessä on koko Suomen muodokkain kaaso?

– Hahhahhaa! En minä mitään show’ta varastanut! Kyllä morsian aina erottuu joukosta omana hääpäivänään, vaatimaton Anne-Mari toppuuttelee.

– Mutta siellä oli niin kaunis se häämiljöö, että pakkohan sieltä oli napsia kuvia.

Kuvissa sekä yksinään että Petteri-kihlattunsa kanssa poseeraava Anne-Mari tulee esitelleeksi kauniin ja kireän juhlapukunsa kylkiäisinä muodokasta vartaloaan.

– Olen edelleen sitä mieltä, että olisi syytä liputtaa kaikkien kauneusihanteiden puolesta – myös muodokkaiden. Ei tarvitse olla vain lihaskimppu tai vain laiha, vaan aivan kaikki ovat kauniita omalla tavallaan, Anne-Mari korostaa.

Hauskana kuriositeettina kerrottakoon, että Anne-Mari työskentelee ensi viikolla samalla lennolla kuin millä hänen lapsuudenystävänsä ja tämän tuore aviomiehensä matkustavat häämatkalle Kreikan lämpöön.

– Kyseessä on yölento, joten ei siinä varmaan sen enempää ole ohjelmaa. Mutta kyllä he vähän ekstrahuomiota saavat, kaaso lupaa.

– Ja saahan sitä muutenkin, jos on häämatkalla ja vaikkei lennon henkilökuntaa tuntisikaan. Sen kuin vain vinkkaa henkilökunnalle olevansa häämatkalla, niin yleensä se poikii skumppaa ja ehkäpä kuulutuksen, että ”Meillä onkin tänään häämatkalaisia kyydissä!”

 

#gentlemen ❤? with my ❤ @petteri75 #wedding #kesähäät #annajahenu #hämeenlinna #summerwedding #photobooth #ensivuonna #meidänvuoro ❤

Henkilön Anne-Mari Miettinen (@annemarimiettinen) jakama julkaisu

Kaksinkertainen kaaso saa seuraavaksi itse hunnun ylleen. Viime syksynä kihlautuneet Anne-Mari ja Petteri, 41, astelevat alttarille ensi vuoden syksynä.

– Meidän vuoromme on 1.syyskuuta 2018. Nyt kun on saanut kavereiden häät alta pois, niin voikin alkaa suunnitella omia, Anne-Mari iloitsee.