Paparazzikuvat paljastavat Kaija Koon suhteen.

Paparazzikuvat paljastavat salasuhteen: Kaija Koo aiheutti kolmiodraaman - suuteli kiihkeästi naimisissa olevaa liikemiestä!

28.02.2019 06:28

Seiska paljasti lokakuussa, kuinka koko kansan rakastama iskelmätähti Kaija Koo eli Kokkola, 56, on iskenyt silmänsä naimisissa olevaan 55-vuotiaaseen yritysjohtajaan.

Yritysjohtajan vaimo vahvisti Seiskalle tuolloin kolmiodraaman olevan totta. Hän myös lähetti Seiskan sivuilla terveisensä Kaijalle.

– Jätä mieheni rauhaan, äläkä pommita häntä jatkuvasti viesteillä ja soitoilla. Olemme onnellisesti naimissa, etkä voi tulla väliimme, petetty vaimo viestitti laulajalle.

Lue lisää: Kaija Koo keskellä kolmiodraamaa: Petetyltä vaimolta karu viesti laulajalle! "Jätä mieheni rauhaan!"

Viesti ei ilmeisesti ole mennyt perille, sillä Seiskan paparazzi bongasi Kaijan ja yritysjohtajan pari viikkoa sitten Helsingistä todella kiihkeistä tunnelmista.

Kaija saapui puolenpäivän aikaan Töölöntorilla sijaitsevaan kahvila Tin Tin Tangoon hyvin huomiota herättävästi. Hän piti yritysjohtajakultaansa kädestä, eivätkä parin läheiset välit jääneet keneltäkään huomaamatta.

Lue lisää ja katso paparazzikuvat Seiska Klubista!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!