Uutiset

Paparazzi iski! Ralliässä Jari-Matti Latvala ja kohumissi Kelly Kalonji käänsivät päät ravintolassa: ”Jakoivat jälkiruuan ja flirttailivat avoimesti”

15.08.2020 07:03

Seiskalle on tihkunut kuumia vinkkejä, että ralliautoilija Jari-Matti Latvala, 35, olisi löytänyt uuden kullan. Hänet on yhdistetty kohukaunotar Kelly Kalonjiin, 33, joka on tunnettu muun muassa Miss Helsinki -voittajana.

Seiskan paparazzi lähti selvittämään vinkin todenperäisyyttä viime viikolla, kun kaksikko kävi treffeillä eräässä helsinkiläisessä ravintolassa. Paljastui, että huhut treffailusta pitävät paikkansa.

Lue myös: Jari-Matti Latvala ja kohumissi Kelly Kalonji viihtyvät yhdessä - kuvat Seiskassa!

Upea Kelly poseerasi Seiskalle viime vuonna. Kelly

Pitkä illallinen

Silminnäkijöiden mukaan Jari-Matti ja Kelly vaikuttivat hyväntuuliselta, ja he vitsailivat äänekkäästi intiimien deittiensä mittaan. 

– He söivät illallisen pitkän kaavan mukaan. Kelly joi aterian aikana viiniä, mutta Jari-Matti pysytteli limulinjalla, Seiskalle kerrotaan.

Romanttisen illallisen lopuksi Kelly ja Jari-Matti päättivät jakaa jälkiruoan, jonka he söivät söpösti samalta lautaselta.

– He flirttailivat todella avoimesti, silminnäkijä kertoo Seiskalle. 

Kikatellen parkkipaikalle

Jari-Matti ja Kelly poistuivat illallisen jälkeen ravintolasta yhdessä. Aurinkolaseihin sonnustautunut treffipari vaikutti kuin vastaihastuneelta kikatellessaan matkalla parikkipaikalle. Seuraavaksi Kelly hyppäsi Jari-Matin öky-Lexukseen, ja kaksikko lähti kohti Espoota.Tässä Seiskan paparazzi putosi kaksikon kannoilta. Peltipoliiseja pelkäämättömän rallikuskin siviilikärry katosi salaperäisesti auringonlaskuun.

Jari-Matti Latvala

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Panu Hörkkö, Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!