fbqPamela Tola ja Lauri Tilkanen vaihtoivat 99-neliöiseen asuntoon: pulittavat tästä kämpästä 1750 euroa kuukaudessa - kuva! | Seiska
Katso kuva!
Pamela Tola ja Lauri TIlkanen asuvat vuokralla.

Pamela Tola ja Lauri Tilkanen vaihtoivat 99-neliöiseen asuntoon: pulittavat tästä kämpästä 1750 euroa kuukaudessa - kuva!

Uutiset | 04.05.2018 08:28

Näyttelijäpari Pamela Tola, 36, ja Lauri Tilkanen, 30, ovat ahkeria muuttajia. Pari ennätti asua edellisessä kerrostaloasunnossaan vain vuoden päivät, kun he jo alkukeväästä vaihtoivat uuteen, Helsingin Vanhankaupunginlahden kupeessa sijaitsevaan moderniin kerrostaloon.

Lue myös: Pamela Tolalle jättikorvaukset hometaloriidasta!

Pariskunta asui aiemmin Käpylässä 76 neliön kolmiossa. Uudessa asunnossa on neliöitä 99. Asunto käsittää neljä huonetta, keittiön, kylpyhuoneen ja saunan. Viihtyisyyttä tuo lasitettu parveke.

Perheen uusi koti sijaitsee upealla alueella lähellä historiallista Vanhankaupunginkoskea.
Perheen uusi koti sijaitsee upealla alueella lähellä historiallista Vanhankaupunginkoskea.

Pamela ja Lauri eivät ole ostaneet asuntoa omakseen vaan asuvat siinä vuokralle. He maksavat vuokraa arviolta 1 750 euroa kuukaudessa.

Lue myös: Pamela Tola ja Lauri Tilkanen avoimina perhe-elämästään – yllättävä asia noussut kotona puheenaiheeksi: ”Homma pitäisi saada luistamaan kuin aiemminkin!”

Pamelalla ja Laurilla on yhteinen 4-vuotias poika, ja lisäksi Pamelalla on 9- ja 11-vuotiaat pojat aiemmasta suhteestaan. Pojilla on uudessa asunnossa mukavasti tilaa telmiä ja leikkiä. Vilskettä perheen huusholliin tuo myös Espanjasta pelastettu katukoira Rocky.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!