fbq
Uutiset
09.12.2020 17:44
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Johanna Tirin albumi, Instagram
johanna tiri
Paljastavat kuvat! Stefan Thermanin kanssa yön viettänyt Johanna Tiri hankki maksimikoon silikonirinnat - tässä ne ovat! "Sopivat paremmin kuin nenä päähän!"
Uutiset
09.12.2020 17:44
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Johanna Tirin albumi, Instagram

Kohubisnesmies Stefan Thermanin kanssa yhteisen yön viettänyt kaunotar Johanna Tiri on saanut rintoihinsa lisätäytettä. 

Tosi-tv-ohjelmistakin tunnetun Johannan rintoihin lisättiin 3,6 desilitraa silikonia. Sen enempää täytettä hänen kokoisensa siron kaunottaren rintoihin ei olisikaan voinut Johannan mukaan laittaa. 

- Ne olivat oikeastaan maksimit, mitä pystyi laittamaan. Kerran, kun sinne menee leikkauspöydälle, niin en minä nyt liian pieniä lähde sieltä hakemaan. Olen kuullut näitä juttuja, että monet katuvat, kun tuli laitettua liian pienet, Johanna kertoo. 

Lue myös: Sofia Belórf penäsi todisteita tosi-tv-kaunottaren yhteisestä yöstä Stefan Thermanin kanssa - Johanna Tiriltä roisi julkitulo somessa: "Ainii, ei me käytetty!"

Kaunotar on erittäin tyytyväinen lopputulokseen. 

- Nämä sopivat mulle paremmin kuin nenä päähän. Onneksi kävin sen leikkauksen, ja voitin sen kilpailun, alkuvuonna Eyes Wide Shut -bileistä silikonirinnat itselleen voittanut Johanna hehkuttaa.

johanna tiri
Johanna Tirin povi leikkauksen jälkeen. 
johanna tiri
Kaunotar esittelee uusia täyteläisiä rintojaan.

 

Pitkä odotus

Leikkaus siirtyi usealla kuukaudella koronaviruspandemian takia. 

- Seitsemän kuukautta jouduin odottelemaan leikkausta. Ehdin käydä mielessäni kaikki kauhuskenaariot läpi, joten syksy on ollut enemmän sitä, että joko pääsee.

Leikkaukseen Johanna pääsi noin kaksi viikkoa sitten. Ennen leikkausta hän sai viikon varoitusajan leikkaukseen lähdöstä. Viestin saaminen herätti kaunottaressa suurta iloa, kun pitkä odotus alkoi vihdoin olla ohi. 

Lue myös: Stefan Thermanin kelju temppu yhteisen yön jälkeen suututti tosi-tv-kaunotar Johanna Tirin: ”Pidä tunkkisi, Stefu” – kohuliikemieheltä raju reaktio! 

Itse leikkaus sujui urheilullisen Johannan mukaan hyvin mallikkaasti. 

- Yllättävän hyvin meni. En ole yhtään ollut kipeänä sen jälkeen. Voisin nyt lähteä vaikka treenaamaan, jos vain kestää tissit, Johanna sanoo iloisesti. 

Lue myös: Yhteinen yö Stefan Thermanin kanssa! Tosi-tv-kaunotar Johanna Tiri paljastaa: Nautimme löylyistä ja toisistamme!

johanan tiri
johanna tiri

Pientä huolta Johannalle oli ennen leikkausta aiheuttanut ystävän kokemus samanlaisesta leikkauksesta. Ystävä oli oksentanut leikkauksen jälkeen peräti 12 tuntia. Johanna itse kuitenkin voi heti leikkauksen jälkeen jo vallan mainiosti. 

- Heti, kun mä heräsin, olin täysin valmis lähtemään treenaamaan. Hoitajatkin katsoivat mua, että mikä hullu tämä on, Johanna naurahtaa.

Lääkärin määräämä kahden viikon lepoaika on ollut menevälle kaunottarelle hyvin vaikeaa, sillä hän ei nauti paikallaan olemisesta. 

- Mä olen vähän tämmöinen toiminnan nainen, niin tämä makaaminen ei ole minun juttu. Minulla hajoaa pää tähän.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johanna Tiri (@johannakata)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johanna Tiri (@johannakata)

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »