Pakaraimplanttiensa takia hengenvaaraan joutunut peppumissi tilittää nettikiusaamisestaan blogissaan - karua luettavaa!

Uutiset | 21.06.2018 16:30

Miss Bum Bum Finland ja Suomen Seksikkäin -kilpailuista julkisuuteen noussut Crista Jaatinen joutui poistamaan suuret peppuimplanttinsa hurjien tulehdusten vuoksi.

LUE LISÄÄ: 

CRISTA JAATISEN, 18, PEPUN MÄDÄNNYTTÄNEET IMPLANTIT POISTETTIIN VIHDOIN – HAAVA JÄTETTIIN AUKI PÄIVIKSI JA HUUHDELTIIN VETYPEROKSIDILLA!

18-VUOTIAAN SUOMALAISEN PEPPUMISSIN JÄTTI-IMPLANTIT POISTETAAN – VIISI TULEHDUSTA JA MÄTÄÄ VALUVAT PAKARAT! "VÄLILLÄ MIETIN, MIKSI EDES NOUSISIN SÄNGYSTÄ"

17-VUOTIAS CRISTA JAATINEN HANKKI PEPPUIMPLANTIT JA HUULITÄYTTEET: TÄLTÄ HÄN NÄYTTI ENNEN JA JÄLKEEN LEIKKAUKSEN - HÄKELLYTTÄVÄT KUVAT!

Huhtikuussa Crista paljasti  blogissaan, että takapuoli on parantunut hienosti, ja hän on aloittanut jo treenaamisenkin.

LUE MYÖS: TÄLTÄ CRISTA JAATISEN MÄDÄNTYNYT TAKAPUOLI NÄYTTÄÄ KUUKAUSI IMPLANTTIEN POISTON JÄLKEEN - ALOITTI JO PEPPUTREENIN! KUVA!

Nyt hän avautuu puolestaan saamastaan palautteesta - joka on melko karua luettavaa.

Miten kukaan ihminen kykenee nauramaan toisen  ihmisen kärsimykselle? En pystyisi koskaan tekemään kenellekkään jotain näin hirveää, tyhmäksi mua haukuitte mutta tollanen käytös kertoo että olen näitä haukkujia niin paljon viisaampi ja aikuismaisempi vaikka olenkin vasta 19-vuotias sehän tässä mua naurattaakin. Miettikö teistä yhtään kukaan että mitä jos näin kävisi sinun lapselle? entä siskolle tai äidille? entäs sun parhaalle ystävälle? serkulle, sukulaiselle? Sinäkö ihan pokkana menisit lapsesi sairaala sängyn viereen ja kertoisit hänelle kuinka tyhmä ruma huora hän on ja että tämä oli täysin hänen oma vikansa ja hän ansaitsee kuolla ? 

Lue koko postaus Cristan nettikiusaamisesta täältä.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!