Uutiset
Katso kuva!

Pahasta lentopelosta kärsinyt matkustaja itkeskeli Finnairin lennolla - Maisa Torppa riensi hätiin ja herätti ihastusta: "Hän hoiti homman todella hienosti!"

07.08.2020 11:03

Finnairin iltapäivälennolla Rovaniemeltä Helsinkiin koettiin viime maanantaina (27.7.) pienoinen välikohtaus. Kyseisellä lennolla matkustajana ollut silminnäkijä kertoo, kuinka eräs toinen matkustaja kärsi yläilmoissa silminnähden pahasta lentopelosta.

– Hänellä oli aika vaikeaa, itkeskeli ja muuta. Se herätti jonkin verran huomiota, mutta pian paikalle saapui lentoemäntä joka otti homman hienosti haltuun, Seiskalle kerrotaan.

– Itseltäni kesti hetken tajuta, että tämä lentoemäntähän oli Maisa Torppa. Pakko myöntää, että yllätyin siitä, miten ammattimaisesti ja loistavasti hän hoiti tilanteen. Maisa rauhoitteli ihanasti pahasta lentopelosta kärsinyttä matkustajaa ja otti tilanteen täydellisesti haltuun. Hän hoiti homman tosi hienosti, yläilmoista kehaistaan.

Seiskan lukija nappasi kuvan Maisa Torpasta, jonka toiminta herätti ihastusta yläilmoissa.
Seiskan lukija nappasi kuvan Maisa Torpasta, jonka tehokas toiminta herätti ihastusta yläilmoissa.

Lisää Kääk!-juoruja tuoreessa Seiskassa!

Taannoin Maisa herätti Seiskan lukijoiden huomion Viron Pärnussa. Näyttävä vaaleaverikkö oli tuolloin sähköpotkulaudalla liikenteessä yhdessä aviomiehensä Mikon kanssa. Pariskunta ikuistettiin vauhdikkaissa tunnelmissa viilettäessään pitkin Pärnun katuja.

– Siipalla oli isohkot kantamukset, mutta ajaminen sujui mallikkaasti, kunnes Maisa päätti kesken matkan pysähtyä ottamaan selfietä, Virosta vinkkailtiin.

maisa torppa

Pitkä ura julkisuudessa

Keväällä 29 vuotta täyttäneellä Maisalla on pitkä ura julkisuudessa. Etelä-Savosta kotoisin oleva kohukaunotar nousi otsikoihin vasta 17-vuotiaana poseeratessaan Seiskan tähtityttönä vuonna 2008.

Seuraavana vuonna Maisa valittiin Miss Bikini -kisan voittajaksi. Sen jälkeen hänet on nähty useissa televisio-ohjelmissa, kuten Rantalentis-tv-chatissa, Viidakon tähtösissä ja Tuulitunnelissa. Maisa on myös tehnyt Niko Saarisen kanssa Maisan ja Nikon luksusmatkat -ohjelmaa.

Vuonna 2016 Maisa alkoi seurustella rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa. Suhteesta nousi sittemmin suuri kohu, kun pariskunnan piti avioitua, mutta yhteinen taival päättyikin eroon syksyllä 2019. Tuolloin Maisa liitettiin uuteen Mikko-rakkaaseensa, jonka kanssa kohukaunotar avioitui tämän vuoden helmikuussa.

 

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukijat
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!