fbqOululainen portsari Jussi, 45, nappasi Gordon Ramsayn jonon ohi olutravintolaan – järjesti miljonäärikokille oman pöydän: ”Yksi pyyntö heiltä tuli…” | Seiska
Vain Seiskassa!
Gordon Ramsay & Teerenpelin portsari Jussi.

Oululainen portsari Jussi, 45, nappasi Gordon Ramsayn jonon ohi olutravintolaan – järjesti miljonäärikokille oman pöydän: ”Yksi pyyntö heiltä tuli…”

Uutiset | 05.08.2020 18:01

Maailmankuulun ravintolamogulin ja tunnetun televisiopersoona Gordon Ramsayn Suomen-vierailusta on tihkunut julki uusia yksityiskohtia. Kuten Seiska on aiemmin raportoinut, 53-vuotias skottikokki vietti toissa viikonloppua Oulussa.

– Gordon bongattiin vähän joka puolella Oulua! Aluksi hän otti haltuun yöelämän ja tutustui sitten kaupunkiin myös päiväsaikaan. Kokki ja hänen turvamiehensä pitivät majaansa ydinkeskustan Lapland Hotelsissa, paikan päältä kerrottiin Seiskalle.

Lue myös: Ihanat oululaisnaiset rannalla! Miljonäärikokki Gordon Ramsay paineli narubikinien täyttämälle Nallikarille – pokka piti täydellisesti: ”Ei puhettakaan, että…”

Eniten silminnäkijähavaintoja miljonäärikokista on tullut kävelykatu Rotuaarilta. Eräskin Seiskan kestotilaaja kertoo nähneensä olutravintola Teerenpelin portsarin tehneen tuttavuutta herra Ramsayhin.

– No ei siinä niinkään tuttavuutta tehty, mutta tulihan sitä jonkin aikaa vietettyä hänen seurueensa kanssa, kyseinen portsari korjaa.

Gordon Ramsay nähtiin pyöräilemässä sunnuntai-iltapäivänä (26.7.) Oulun Nallikarin uimarannalle.
Gordon Ramsay nähtiin pyöräilemässä sunnuntai-iltapäivänä (26.7.) Oulun Nallikarin uimarannalle.

Nappasi jonon ohi

Jussiksi, 45, esittäytyvä Teerenpelin portsari kertoo Seiskalle havahtuneensa siihen, että Teerenpelin jonossa kyhjöttää ”jotenkin tutunnäköinen kaveri.”

– Sinä iltana keli oli aivan karmea, satoi kaatamalla. Kun tajusin, että se mies oli Gordon Ramsay, nappasin hänet sieltä jonon ohi ravintolaan.

– Oikein mukava kaveri kyseessä, joskin hän haukkui Suomen sään ihan paskaksi. Mutta tottahan se sinä iltana oli, Jussi naureskelee.

Lue myös: No pitihän se arvata! Gordon Ramsay dominoi Oulun yöelämässä: nauratti naisia, latasi suorat sanat Suomen säästä - "Haukkui ihan paskaksi"

Hän ei tohtinut jättää Gordonia Teerenpelin tuulikaappiin ihmettelemään, vaan järjesti tälle välittömästi oman pöydän.

– En halunnut, että hän joutui etsimään istumapaikkaa itselleen. Siinä hänen seurassaan oli pari muutakin kaveria ja pöytä järjestyi.

Gordon Ramsay
Oulun Teerenpelin portsari Jussi, 45, päätti ikuistaa kuuluisan asiakkaan samaan selfieen. – Gordonilla ei ollut mitään sitä vastaan, hän oli oikein hyvällä tuulella!

Pyyntö portsarilta

Jussi kertoo törmänneensä ammatissaan monenlaisiin julkisuuden henkilöihin, enimmäkseen kuulemma oululaisiin lätkätähtiin ja paikallismuusikoihin. Gordon Ramsay on kuitenkin tunnettuudessaan toista maata.

– Järjestettyäni heille oman pöydän jäin myös joksikin aikaa henkilökohtaisesti valvomaan, että heidän iltansa sujuisi häiriöttä.

Ökykokki vietti Teerenpelissä reilut puolitoista tuntia. Muutamat huurteiset hörpittyään Gordonin seurueen menojalkaa alkoi vipattaa.

– Yksi pyyntö heiltä tuli: he tiedustelivat minulta, voisinko järjestää heidät viereiseen yökerhoon. Totta kai se onnistui, Jussi naurahtaa Seiskalle.

Mitä yökerho Ihkussa tapahtui? Lue se pian Seiskan netistä!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus & Jussin kotialbumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!